Evening course..

(Kuvat otettu toissailtana, business-luokassa.)

Viime viikon maanantaikurssilla oli viela suht. flunssainen olo, mehut yms. flunssavarusteet mukana.. Meita oli yksi enemman kuin sita edellisella viikolla (6 + opettaja), ja kaytiin lapi kirjanpitoa, cash flow'ta (suomeksi?) ja vakuutuksia. Huvitti, kun koululle mennessani talkkari tiedusteli vointia =D (Siis nimenomaan flunssaani viitaten.) Han on jotenkin isallisen oloinen =)

Evening course.. Evening course..

Toissailtana olo oli jo melko normaali, mutta kun yskin edelleen aika paljon (varsinkin kun yritan nukkua, eli makuuasennossa), niin sen takia aani on yha pahana. Kasiteltiin enimmakseen rahoitusta yms. ja meita oli taas yksi vahemman (eli 5 + opettaja).

Olen vahan jaljessa business-kurssin muistiinpanojen puhtaaksikirjoituksen suhteen, kun olen viettanyt enemman aikaa iirin muistiinpanojen parissa. Tosin ei silla niin valia, vaan paaasia etta pysyvat tallessa. Business-muistiinpanot ehtii kirjoittaa puhtaaksi myohemminkin, kun niita ei varsinaisesti tarvitse opetella, vaan niita tietoja voi tarvittaessa plarata sielta vihkoista.. Mapitin sentaan monisteet, niin pysyvat siisteina.