Neighbourhood fox

Kuulin aiemmin illalla kissan raakaisyn, ja sitten miukumista. En tiennyt missa omat kissamme olivat, joten lahdin tietty etsimaan.. Olin just kavellyt polkua ylos joenpenkalle, kun kuulin puskasta liiketta. Se kuulosti liian isolta Thatsitiksi, joten oletin, etta Oimo luuraa siella puskassa, ja kumarruin huhuilemaan oksien valista. Paivanvalosta oli enaa rippeet jaljella, mutta erotin etta elain oli liian tumma ja iso Oimoksi. Sitten erotin paan muodon, ja tajusin etta se onkin meidan kotikatumme puolikesy kettu! =D
Kettu pysahtyi katsomaan minua, ja sitten yllatyin taysin: se kaveli varovaisen paattavaisesti minua kohti!! :O Kyykistyin polulle, etten vaikuttaisi isolta ja uhkaavalta, ja kettu kurkisti puskasta.. Sitten se alkoi varovasti kierrella ymparillani, ja huomasin etta jos liikahtaisin ollenkaan, se saikahtaisi ja menisi takaisin pusikkoon..
Juttelin sille hiljaa, ja se kierteli siina aikansa.. Sitten nousin hitaasti, ja kettu santasi puskaan turvaan, mutta jai kuitenkin siihen lahelle.. Kavelin hitaasti polkua pitkin talomme takana olevalle pienelle parkkikselle, ja kettu seurasi minua puskissa! =D Utelias kaveri..
Sitten Daniel huhuili takapuutarhasta, etta molemmat kissamme olivat sisalla, ja vastasin etta juttelin ketun kanssa.. Palasin polkua takaisin, ja kettu seurasi taas puskissa. Kun ehdin takaisin siihen samaan kohtaan, missa olimme aiemmin 'tutustuneet', kyykistyin taas, ja kettu tuli kiertelemaan ymparilleni. Nousin tosi hitaasti, eika se enaa syoksynyt puskaan =) Kavelin pienta, n. 3-5 metrin mittaista makea alas, ja kettu kulki siina vierella, mutta oli edelleen hyvin varuillaan..
Kavin hakemassa kameran ja palasin samalle paikalle - Oimokin tuli mukanani. Sain rapsittya ketusta nama kuvat, eika se nayttanyt ollenkaan valittavan salamasta =D Eivat nayttaneet Oimon kanssa olevan kovin kiinnostuneita toisistaan, mutta kettu oli selvasti edelleen utelias minun suhteeni. Istuin hetken jalkakaytavan reunalla, ja kettu kierteli siina..
Kavin hakemassa kissanruokakupin, kun ketun vakioruokintapaikalla ei nakynyt kuppia, mutta Oimo syoksyi omimaan kuppinsa, ja kettu katseli n. kolmen metrin paasta.. Sitten onneksi naapuri tulikin ovelle ja antoi ketulle ruokaa tutusta kupista =)

Neighbourhood fox Neighbourhood fox

Oli aivan mieleton fiilis, kun kettu kaveli kohti ja kierteli ymparilla uteliaana!

Neighbourhood fox

Kuvat ovat vahan sattumia, kun en tosiaan nahnyt enaa siina vaiheessa ollenkaan kameran nayttoa, vaan osoitin vaan sokkona kohti kettua ja rapsin.. Rajasin kuvista myos turhia reunoja pois.

Neighbourhood fox Neighbourhood fox