1-IMG_20160924_093418.jpg    1-IMG_20160924_101738.jpg

Aloitan lauantaiaamusta, kun vein auton korjaamolle. Oli Dunshaughlin Harvest Festival -viikonloppu, mutta menin sen verran aikaisin sinne, ettei ollut vielä suurempaa liikennekaaosta (viime vuonnahan unohdin koko festivaalin, ja olin menossa kauppaan, mutta parkkipaikkaa ei löytynyt mistään, joten kävin sitten Ratoathin SuperValussa..)

Koska ilma oli tihkuinen, menin siihen lähikahvilaan odottelemaan renkaiden vaihtoa.

DSC_0003.jpg

Aikaa oli vielä tapettavaksi, joten kävelin hiukan Main Streetilla, poiketen mm. newsagentille, josta ostin pari pussia pieniä hintalappuja joulumarkkinoita varten.

DSC_0004.jpg

Pian M kuitenkin rimpaisi korjaamolta, että auton voisi hakea - poikkesin matkalla vielä ostamaan kissanruokaa, kun siinä vaiheessa parkkipaikkaa ei enää olisi löytynyt.

Korjaamo veloitti vain uusista eturenkaista, vaikka olivat lisäksi korjanneet käsijarrun (joka toimi kyllä, mutta piti nostaa aivan liian ylös) ja öljynneet vaihteiden "linkage" (en tiedä suomeksi) ♥ Maailman paras korjaamo =)

1-IMG_20160924_104829.jpg    1-DSC_0002.jpg

Yllä ne hintalaput 400 riittänee toviksi =)

Yläoikealla perhekuva, jossa Little Mami ja Hansom (vanhemmat) kuvan alalaidassa, ja Little Tiger ylälaidassa. Little Tiger on siis GinGinin nuorempi sisko tai veli. Oletan siskoksi..

DSC_0005.jpg

Päivisin olen sortannut materiaaleja ja ommellut (annan itseni katsoa / kuunnella vain uutisia, ettei mene aikaa hukkaan - vasta illemmalla muille kanaville), ja iltaisin sitten enempi nettipuuhia.

1-DSC_0011.jpg    1-DSC_0012.jpg

Pari pikkukassia, joihin tilasin vetoketjut, kun ei ollut omissa varastoissa..

1-IMG_20160924_113701.jpg    1-IMG_20160925_210709.jpg

Pakollisia muonakuvia =D

Yläoikealla pari herkullista vegeburgeria ja uuniperuna - ateriahinta €1.75 ♥

1-IMG_20160925_221548.jpg    1-IMG_20160926_120649.jpg

En varmaan ikinä saa popsittua noita kaikkia Tinahelysta ostamiani fudge-paloja.. Ovat hyviä, mutta niin makeita, ettei niitä voi syödä kuin muutaman ohuen lastun kerrallaan.

Yläoikealla pika-ateria, eli mulla oli edellisen päivän uuniperuna (kun en viitsinyt kuumentaa uunia vain yhtä perunaa ja kahta vegeburgeria varten), jonka sekaan viskoin purkillisen tonnikalaa (miinus kissojen herkkupalat), naapurikanojen munia kokkelina, ja maustoin mustapippurilla, merisuolalla, ja chilli-jauheella. Nom.

1-IMG_20160926_191345.jpg

Sitten tein tosi simppelin, mutta herkullisen pastakastikkeen, kun harvensin yrttipenkkiä, ja persiljavuori piti saada johonkin.. (Vein M:llekin persiljaa, mutta sitä on kasvanut niin hurjaa tahtia..) Laitoin pinon persiljaa, hiukan basilikaa (=mitä ei oltu syöty jo yrttipenkissä, huoh..), pari valkosipulin kynttä, ja muutamia jo rypistyneitä kirsikkatomaatteja - ai joo, ja yhden pienen tumman paprikan, sekä hiukan mausteita ja oliiviöljyä sekoittimeen, ja sekoitin mössöksi, jonka sitten lisäsin keitetyn pastan sekaan, ja kuumensin. Lisäsin vielä hiukan raastettua mietoa valkoista cheddaria.. Mmmm.. Maistui ihanan tuoreelta, verrattuna valmiskastikkeisiin, joita yleensä käytän.

1-DSC_0014.jpg

Eilen oli reissupäivä, ja menin taas aamulla M:lle.

Sain pinotolkulla materiaalia, kun M:lla oli kangasnäytteitä, joita ei itse tarvinut =D

1-IMG_20160927_121737.jpg

Aivan uskomaton määrä ihanaa materiaalia, josta tuli heti paljon ideoita!

1-DSC_0019.jpg

Jatkoin matkaa vuorten yli Bray'hin (ei rengasrikkoa, tällä kertaa!) - ilma oli todella kaunis ja lämmin. Ihan kesäinen!

Mietin just matkalla, miten kaikki on edelleen ihan vihreää (paitsi kotona olohuonenäköala on syksyinen, kun niityllä kasvaa villiä pensaikkoa, joka on jo ruskeana) - ja sitten myöhemmin kun käytiin Greystonesissa, D huomautti samasta asiasta. Nähtiin vain yhdessä kohtaa muutama puu, joissa oli jo keltaisia ja punaisia lehtiä, mutta muuten on ihan vihreää edelleen. Melkein lokakuu kuitenkin..

Otin hassun kuvan Pushysta, kun oli just aikeissa hypätä lattialle =)

DSC_0020.jpg

Käytiin Greystonesissa askartelukaupassa (kun se on isompi kuin Bray'n askartelukauppa), mistä ostin sponsoroidut akryylimaalit (kiitos rakkaalle sponsorille ♥), pensselit ja paperit - toki unohdin jotain, eli pigmenttitussit, mutta mulla pitäisi kyllä olla jossain vielä pari toimivaa..

Sitten oli tarkoitus mennä LIDLiin, joka on ihan siinä naapurissa, mutta D:n piti syödä, ja naapurikahvilan keittiö oli jo kiinni, eli päätettiin sitten mennä Cullenmoren Subway'hin, eikä tietty voitu tehdä ruokaostoksia, kun kaikki olisi mennyt autossa pilalle.

Palattiin vielä maisemareittiä Bray'hin.

1-IMG_20160927_184633.jpg

Kolmisormiotuksia tulossa...

1-IMG_20160928_012130.jpg

Kun palasin kotiin, postilaatikossa odotti vetskaritilaus - olivat juuri oikeanlaisia värejä!

En ekalla kerralla uskaltanut tilata tuota enempää, mutta nyt kun totesin miten pikaisesti homma toimii, ja miten oikeanlaiset värit olivat, meinaan tilata reilumman erän - nyt kun tiedän millaista materiaaliakin on käytössä. Tosin aion ensin tehdä parilla materiaalilla testituotteen, ennenkuin tilaan.

Postilaatikossa oli myös brosyyri, jonka vuokraemäntä oli jättänyt - siinä oli tietoa joulumarkkinoista, josta hän oli merkannut mahdollisen myyntipaikan =D

Vaikka onnistuin eilisen aikana saamaan kurkkukipua ja nuhanpoikasta, olo on noin yleisesti huomattavasti parempi, kun ei tarvitse enää kärvistellä "Pohjois-Koreassa".

Ensi viikolla vien tutulle valokuvaajalle joitakin Kolmisormiotuksia, kun hän sanoi keskustelevansa vakiokehystäjältään mulle hintatarjouksen.

Nyt kauppaan hakemaan kissanruokaa ennen ruuhka-aikaa, ja sitten maalausta ja ompelua =)