(Julkaistu alunperin 18.07.2011 - 20:42 ... Julkaisen uudelleen kuvien kera)

Tonnikalakausi tuntuu olevan nyt kokonaan ohi (olen kai Suomen -matkan jalkeen syonyt vain kerran tai pari tonnikalaa), ja nyt vaikuttaisi silta, etta myos bagel-kausi on vaistymassa. Olen popsinut sampyloita ja patonkia, ja ostin vaihteeksi myos tortilla wrap'eja.

Viimeksimainittujen osalta olenkin miettinyt mita laittaa niihin taytteeksi. Aiemmin olisin tietty laittanut tonnikalaa, mutta kun se ei nyt maistu ollenkaan.. Viime viikolla ostin valmiskokattuja kanankoipia (kylmavakuumipakkaus - ei siis mitaan grillitiskiherkkua), mutta eivat oikein sopineet wrap-taytteeksi.. Tanaan loysin kuitenkin ainakin kaksi simppelia ja maistuvaa taytetta =D

Hot dog & egg mayo wrap

Nakki-wrap: mikrotin kaksi pilkottua nakkia (40 sekuntia), ja kumosin ne sitten tortillalle, jota olin mikrottanut 20 sekuntia.. mukaan myos jaavuorisalaattisilppua, Chef Salad Cream -kastiketta, ja Dunnesin munamajoneesivoikkotaytetta. Nam.

Chicken & stuffing wrap

Kana-stuffing-wrap: 20 sekuntia mikrotettu tortilla, reilusti Dunnesin kana-stuffing-voikkotaytetta, jaavuorisalaattisilppua ja Chef Salad Cream -kastiketta. Mmmmm..

(Tuo "stuffing" on siis sellainen yrttimaustettu tayte, jota laitetaan usein uunikanan sisalle.. Se voi olla korppujauhopohjainen - tosin taalla korppujauhot ovat varsinaisesti tuoreita ja kuohkeita leivanmuruja, eli ei sellaista kuivaa jauhoa kuin Suomessa, tai stuffing voi olla myos osittain makkaralihapohjainen - em. tokotti puolestaan on siis tavallaan kuoretonta takalaista makkaraa.. Suomessa vastaava juttu voisi olla kuoreton siskonmakkara.)