271834527480140231_cmcBHj7E_c.jpg

Source: facebook.com via Stella on Pinterest




2012 on melkein ohi.. Sain viimein mentya iirin kurssille, missa opin enemman kuin odotinkaan, joskin olen valitettavasti sittemmin unohtanut paljon oppimastani, kun ei ollut varaa jatkaa syksylla =( Mutta tein kurssin aikana PALJON muistiinpanoja, joten palailen tassa hiljalleen niiden pariin, kun en halua unohtaa ihan kaikkea!

Kavin myos todella hyodyllisen business-kurssin, minka sisallosta periaatteessa kaiken voisi opetella itsekseen netitse, mutta ongelmana olisi ettei oikein tietaisi mita kaikkea googlettaa, joten olen hyvin tyytyvainen siihen kurssiin ja sen aikana tekemiini runsaisiin muistiinpanoihin.

Ehka tarkeinta oli kuitenkin opetella ajamaan, ja ostaa oma auto! En tosin ole viime aikoina ajellut, kun aina kun hotsittaisi lahtea vaikka vuorille, on ollut jaiset kelit (eika taalla ole mitaan talvirenkaita kaytossa), ja lisaksi joulu soi kaikki rahani, etta ei ole ollut varaa tankata Esmeraldaakaan. En siis saanut tana vuonna hankittua sita taytta ajokorttia, mutta ensi vuoden puolella sitten.

2012 oli myos vuosi, jolloin menetin Gingan.. Meilla oli hyvin paljon yhteista, ja osa minusta meni Gingan mukana.

Valmiina vuoteen 2013...