work-normal.jpg

Ei ole ollut oikein aikaa eikä energiaa blogittaa, kun duunissa on koulutus menossa, ja aikamoinen infoähky - saati suht. mullistava vuorokausirytmimuutos noin yleensä, ja päivittäiset duunimatkat (n. 37km suuntaansa) motarilla, missä en itse asiassa saisi edes ajaa, mutta.. =D

Olen varmaan yksi harvoista ihmisistä, joille duunissa käynti on kuin hermolomaa! Ei ole kukaan narsistikusipää kirkumassa ja huutamassa koko ajan ja kaikesta mahdollisesta, marssimassa aggressiivisesti ja paiskomassa tavaroita, jne..

Vaan eipä tuota jatkuvaa raivoamista tarvitse varmaan enää kovin pitkään seurata, kun vaikuttaisi melko varmalta, että muutto on tulossa jo ennen kesää.. Valitettavasti ei sinne unelmatalooni! Sen vuokrakin on pudonnut, mutta se olisi niin kaukana duunipaikalta, että matkoihin menisi ainakin kolme tuntia päivässä.. Vaikka vielä itse jaksaisinkin ajella sellaisia matkoja, niin en voisi jättää kissoja niin pitkiksi päiviksi omilleen, ja bensakulut veisivät niin paljon rahaa, että hyvä kun saisi maksettua vuokran ja ostettua purkin soppaa..

Kävin viime lauantaina katsomassa mahd. tulevaa kotia, ja se olisi kyllä aika täydellinen just nyt - ja voisin kuvitella asuvani siellä ainakin muutaman vuoden. T asuu kys. talossa nyt, mutta on muuttamassa pois Irlannista, joten talo vapautuu, ja tapasin jo toisen omistajistakin (jotka asuvat itse päärakennuksessa), jonka puolesta sopii varsin hyvin, että muutan T:n tilalle =D

Melkein kaikki kirjathan mulla onkin jo pakattuina, eli alan ilmeisesti pikkuhiljaa kuskata tavaroitani uuteen osoitteeseen, ja loput sitten jossain vaiheessa vaikka vuokrapakulla, tms. (T:lle siis kuulemma sopii, että saan jo viedä tavaraa sinne, vaikka hän asuukin vielä jonkin aikaa siinä.)

DSCN5527-normal.jpg

Tuollainen talo.. Etuovi siinä T:n auton takana, pienen eteisen ikkunapäädyssä kodinhoitotila (pesukone, yms.), ja mukavan tilava kylpyhuone siinä ohessa.. Korkeassa osassa alakerrassa keittiö, joka on myös ihanan tilava ja kotoisa, ja keittiöstä portaat yläkerrassa olevaan makuuhuoneeseen.. Tuossa vasemmalla puolella olevassa osassa sitten iso olohuone, josta lasiovet pieneen patiopuutarhaan, ja sen takana iso "field" (ei tule sopivaa sanaa mieleen suomeksi), missä toisinaan rescue-heppoja tms. (ks. kuvassa oikealla olevat tallit).. =D

Tuo on pienessä kylässä, ja T näytti mulle jo keskeiset palvelut - tosi mukavaa aluetta! Duunimatka n. puolet lyhyempi kuin nyt, ja mahdollinen myös pikkuteiden kautta, ettei tarvitse maksaa motari-tollia..

Jos olisi jossain vaiheessa vaikka varaa ostaa pieni teleskooppi, kun tuolla ei ole katuvaloja, niin voisi ihastella tähtitaivasta paremmin..

FB_meath1-normal.jpg

T:n luvalla vielä pari sisäkuvaa.. Otin kyllä itse paljon kuvia, mutta en laita niitä nettiin, kun se on kuitenkin nyt T:n koti, ja hänen henk.koht. tavaroitaan näkyy kuvissa. Mutta tässä siis hiukan keittiötä ja olohuonetta.

FB_meath2-normal.jpg