DSCN8315.jpg

Lauantai oli pyjamapäivä, enkä käynyt edes kaupassa.

DSCN8313.jpg    DSCN8314.jpg

Pitäisi imuroida kissojen kiipeilypuu, ja virittää tuon murhatun palloroikottimen tilalle jotain uutta..

DSCN8320.jpg    DSCN8322.jpg

Olivat repineet pallon sisukset pitkin lattiaa..

DSCN8321.jpg    DSCN8323.jpg

Kun olin sunnuntaina lähdössä Bray'hin, sain kissat kiinni rysän päältä - Cuddles istui nukkekodin edessä ja veti talosta tavaroita, joita sitten pudotti lattialle.. Cara istui lattialla odottamassa, ja leikki mm. LEGO-paloilla.. Huoh.. Kai tuohon on ruuvattava joku pleksilasisuoja..

DSCN8324.jpg    DSCN8329.jpg

DSCN8328.jpg    DSCN8325.jpg

DSCN8332.jpg    DSCN8331.jpg

DSCN8335.jpg    DSCN8336.jpg

DSCN8343.jpg

Sunnuntaina menin siis Bray'hin viettämään aika Pushyn kanssa. Tuntee mun autoni äänen, ja oli kuulemma heti pompannut ikkunalaudalle, kun kuuli sen =D

DSCN8341.jpg    DSCN8339.jpg

DSCN8344.jpg    DSCN8345.jpg

Mentiin D:n kanssa Bray'n isompaan Tescoon ruokaostoksille, ja joku riemuidiootti oli parkkeerannut autonsa keskelle tietä, kuten kuvista näkyy.. Siis tuosta olisi vaikea enää surkeammin pysäköidä! Auto oli siinä, kun lähdimme, ja vielä pitkään sen jälkeen, kun olimme palanneet..

DSCN8346.jpg    DSCN8347.jpg

DSCN8350.jpg

Tescossa oli Dolce Gusto -makuja, joita en ollut vielä kokeillut, joten taas piti ostaa kahvia! =D Lisäksi pari pakettia cafe au lait -podeja, kun se on suosikkitaviskahvini, ja kätevä myös sen takia, kun siinä on oma maitopodinsa, niin ei haittaa vaikkei sattuisi olemaan maitoa jääkaapissa. (Toki yleensä mulla on maitoa, mutta aina ei jaksa lähteä vain maidon takia kauppaan..)

Sittemmin olen kokeillut jo mochaa (todella ihana!!!), ja  grandea (IHANA tuoksu, ja miellyttävä taviskahvi).

Teepodeja en ole vielä löytänyt mistään kaupasta. Esim. chai latte olisi kiva kokeilla. Saahan niitä tilattua netitse, mutta minusta on jotenkin hauskempaa jahdata eri kaupoista =D

Olen muuten tehnyt myös ihanaa vahvaa taviskahvia, laittamalla isoon kuppiin kaksi espressoa (en tiedä onko moderneissa Dolce Gusto -keittimissä sama juttu, mutta tuossa T:n vanhassa on sellainen systeemi, että saa itse säätää veden määrän.. se on hirmu kätevä!), ja sitten lusikallinen sokeria, ja tilkka maitoa. Aaaaahhhhh..

D oli laskenut, että kun häneltä meni ennen ehkä n. kolme euroa viikossa kahviin (pikakahvia - Nescafe Gold), niin nyt menee n. 25 euroa viikossa.. =D Mutta hänellä on Nespresso-keitin, ja hän juo kahvia ihan koko ajan.

Mulla ei sentään mene noin paljoa, kun saatan juoda vain yhden gourmet-kahvin päivässä (jos en useampaa ehdi / jaksa / muista), mutta kun on tullut hamstrattua eri makuja, ja suosikkimakuja useampaan otteeseen, niin onhan tuohon kahvivuoreen mennyt jonkin verran rahaa;

DSCN8352.jpg

Roudasin taas Bray'sta pullotolkulla hanavettä, niin pysyy keittimet kirkkaina. Kissatkin juovat aina Wicklow'n täydellistä hanavettä =) En kaipaa Bray'hin, mutta sitä ihanaa hanavettä on ikävä. Tai onhan mulla sitä aina iso varasto, muttei ihan niin kätevää kuin jos sitä tulisi suoraan hanasta. Eihän Meathin hanavedessä sinänsä ole mitään vikaa, eli on ihan juomakelpoista ja maistuukin hyvälle (joskaan ei yhtä hyvälle kuin Wicklow'n vesi), mutta kun se on niin kovaa, että yksi kerta vedenkeittimessä riittää aiheuttamaan keittimeen samean kalvon =(

DSCN8355.jpg    DSCN8354.jpg

D osti Tesco-leipomon ihania donitseja, joita sain mukaani, kun hän uskalsi popsia vain pari (diabeetikko..). Nautin sitten kotona donitsin ja mocha-lasillisen. Nam.

DSCN8358.jpg

Kun menin sunnuntai-iltana (ts. maanantaiaamuyönä) nukkumaan, ulkona satoi märkää lunta, jota kasaantui makuuhuoneen ikkunoihinkin - näkyy tosin kuvassa huonosti.. Mulla on taas 13:30 - 22:00 -viikko, ja kun tein lähtöä duuniin, oli jo kaunis aurinkoinen päivä ja tiet ihan kuivat, mutta varjoisissa kohdissa oli edelleen lunta.

Olikin varsinainen maanantaiaamu.. Cuddles hyppäsi keskelle lounasvalmistelujani - ja ryntäsi sitten samaa reittiä takaisin lattialle, kun nostin metelin.. Kissanvessojen siivous jäi aika viimeminuuteille, ja sitten Cara meni taas prinsessatapansa mukaan tuuballe, vastasiivottuun vatiin.. "Mama, älä mene vielä, vaan siivoa ensin nämä tuoreet paskat, ettei meidän tarvitse haistella niitä koko päivää.."

Yleensä lähden tuntia ennenkuin on oltava duunissa, niin normaalisti olen siellä sitten puoli tuntia ajoissa, ja on hyvää aikaa availla konetta, hakea kahvia, jne.. Nyt olin hiukan yli kymmenen minuuttia myöhässä lähtörutiineistani, ja piti vielä ehtiä bensiksellekin, kun tankki oli melkein tyhjä. Onneksi bensiksellä ei ollut pahemmin jonoa, ja duunireitin kolme pitkää suoraa olivat melkein vapaita muusta liikenteestä (ekalla suoralla oli yksi traktori), niin sain hurjastella 40km ylinopeutta (=normipaikallinen ajotyyli), ja olin ihan hyvissä ajoin duunissa =)

Maanantain sää vaihteli laidasta laitaan, mutta kotimatkalla oli hyvä tuuri. Alkumatkasta sataa ripotti jonkin verran, mutta kun pysähdyin pikaostoksille Ratoathin Centraan, ei satanut ollenkaan - ja alkoi sataa vasta lähtiessäni. Sitten, loppumatkan ajan Esteri todella ripuloi, ja vettä tuli ajoittain horisontaalisesti, mutta kun pääsin kotipihaan, oli vain pientä tihkua! Kävin viemässä roskiksenkin portille, kun huomenna on roskispäivä, enkä kastunut pahemmin. Myöhemmin oli taas rankkasadetta ja kova tuuli.

Piti mennä ajoissa nukkumaan, mutta kello on jo 3:20 aamulla, huh.. Zzzzz..