V-uttaa tuo globat.comin nykytoiminta - tai siis sen puute.. TAAS olin just aikeissa postittaa kuvia Bray Forumille (joka on muutenkin ollut aivan tappavan hidas, kiitos globatin database serverin..), kun iski katkos, ja tällä kertaa: Internal Server Error - Process limit exceeded for uid 10081 [24 >= 24].
Meinasin mennä avaamaan taas vaihteeksi trouble ticket'in, mutta eipä onnistunut kirjautuminen niiden omallekaan saitille. Osaan jo arvata, millainen vastaus sieltä tulee sitten joskus, kun pääsen edes asiasta valittamaan; "Kokeilimme juuri saittianne. Se toimii, eli ongelmaa ei ole." Just. Parhaillaan ei näy toimivan muutkaan tiedostot..
Jos olisi paljon rahaa ja aikaa (sekä energiaa), muuttaisin pois koko putiikista, mutta rahaa riittää vain halpaan, ja jo ajatus kaiken siirtämisestä johonkin muualle (useampi database ja ihan järkyttävä määrä muuta..) aiheuttaa kylmää hikeä ja ahdistusta. Grrrr..
Palaan ehkä kohta SimCity Societies -maailmaani.. Onneksi mun saittini ovat olemassa vain ns. omaksi huvikseni (ja muidenkin). Voisi v-uttaa vieläkin enemmän, jos ansaitsisin sait(e)illa elantoni, ja sitten se olisi koko ajan nurin tai tappavan hidas, huonon hostin takia. V-uttaa toki silti.