Tanaan H ilmoitti heti alkuun, etta tarvitsisi nelja paperikasilaukkua lisaa, sellaista mallia minka tein eilen (ihan hatusta vedetty). Voisimme kuulemma tanaan tehda yhdessa kaksi, niin etta opettaisin hanelle miten niita tehdaan, ja han tekisi sitten kotona kaksi lisaa. Ok! =D
Ensin kuitenkin laksyt.. Matikassa piti tanaan laskea X:n suorittamia ostoksia yhteen, eli ihan simppeli tehtava. Lauseenmuodostustehtavan jalkeen oli monistetehtava, missa piti taydentaa hammaskeijutarina annettujen sanojen avulla. H:lle oli vaikeaa muistaa ero hammasyksikon ja monikon valilla, siis tooth/teeth. Han ei kuitenkaan varsinaisesti tarvinut apua sanojen sijoittamisessa oikeille paikoilleen.
Jatkoimme saman lukutehtavakirjan lukemista, ja tanaan luimme lelujen historiaa - mm. teddy-karhut, Legot, yms. Osa jutuista oli turhauttavia (meille molemmille), kun perakkain tuli niin paljon uusia / vaikeita sanoja ja nimia. Jotenkin niita uusia sanoja on helpompi opetella, jos valilla saa lukea sujuvasti tutumpaa materiaalia, mutta jos joka sanan kohdalla pitaa pysahtya lausumaan jotain uutta hitaasti ja patkissa, toistaen sita useampaan otteeseen, niin se nakyy vaikuttavan sitten tutumpiinkin sanoihin, ja lukemisesta tulee hankalampaa yleensa.
Sitten siirryimme kasilaukkuoperaation pariin. Teimme samanaikaisesti omaa kassiamme, mutta H ei ollut varma muistaisiko kaikkia taitoksia kotona. Piirsin hanelle sitten merkit taitoskohtiin ja leikkasin kahvalaput valmiiksi. Toivottavasti sujuu! Laitan myos tamanpaivaisista kasseista kuvat myohemmin..

I showed H how to make these, so she's made this one..

More butterfly decorations, by H

My summery paper handbag, for H

Ehdimme tanaan pelata vain pikaisesti, ja hauskasta keittiopelista jai puuttumaan vain yksi kohta, jonka kavin kylla uteliaisuuttani pelaamassa itse, kun H oli lahtenyt kotiin.. Kiva peli! =D
(Kuvat lisatty 1/12)