H tuli tanaan kolmelta, ja huomasin heti etta hanella ei ollut koulureppua. Eilenhan han ei tullut ollenkaan, ja oli sen sijaan aitinsa kanssa ostoksilla Dublinissa. Totesin mielessani, etta heilla on varmaan tama viikko lomaa koulusta - olisi ollut ihan kiva juttu, jos joku olisi maininnut asiasta mullekin.. Sanoin viela eilen puhelimessa S:lle, etta olen edelleen aika flunssainen, ja sen takia tekisin tanaan H:n kanssa vain laksyt, mutta en mitaan askarteluja tms. Eika han siis siinakaan vaiheessa maininnut mitaan H:n lomasta, etta laksyja ei siis olisi.

H:lla oli mukanaan projektivihko, johon aloitimme viime viikolla saksanpaimenkoira-aiheista esitelmaa, mika heilla oli laksyna. Kysyin milloin esitelma on palautettava, ja kuulemma maanantaina, kun koulu taas alkaa. Sanoin sitten, etta en nakisi hanta huomenna enka torstaina (jee, ehdin toipua rauhassa taudista, ja vaikka kayda Danielin kanssa ajelulla), mutta han voisi tulla perjantaina, niin voimme tehda koiraesitelman loppuun. Tanaan kirjoitimme yhden sivun tekstia, ja lupasin perjantaiksi piirtaa tai printata pari kuvaa, jotka H voi sitten liimata esitelmaansa.

Luimme viela uudelleen saman Beauty and the Beast -kirjan, jonka olimme jo jossain vaiheessa lukeneet. H luki tanaan suhteellisen hyvin, mutta oli ehtinyt unohtaa osan vaikeammista sanoista. Sitten han pyoraili kotiinsa.