Sain Facebookitse seuraavan viestin, henkilolta jonka nimen jatan mainitsematta tassa;
 
Hei! Tietoomme on tullut, että Isäsi ja hänen vanhempien hautakiven muutostyöt odottaa lunastusta. Olet varmaan saanut tietoa.En voi uskoa että tahallasi olet jättäny asian hoitamatta? Kivi on kiviliikkeen nurkassa odottamassa 400e lunastusmaksua. Kerro miulle miten aiot sen hoitaa,tämä on tosi noloa.
 
Siis MITA VITTUA?!?
 
Kun jarjestin vuonna 2008 isani hautajaisia, hautapaikkaa hoitavan tahon kanssa sovittiin isovanhempieni hautakiven siirtamisesta valiaikaisesti syrjaan, kun isani haudattiin heidan kanssaan samaan hautapaikkaan. (Koska asiasta on jo kulunut muutama vuosi, en nyt muista tarkemmin mika se taho oli - joku seurakuntapulju joka tapauksessa.. Kaikki asiaan liittyvat paperit ja kuitit ovat kylla yha tallella, mutten suoraan sanottuna viitsi kaantaa taman takia ullakkoa ylosalaisin.) Asiaan liittyi joitakin maksuja, jotka hoidin vuonna 2008.
 
En tieda mihin "hautakiven muutostoihin" tuossa saamassani viestissa viitataan, koska mina en ole missaan vaiheessa tilannut kiveen minkaanlaisia muutostoita, enka todellakaan aio sellaisista maksaa, jos niita on tehty ilman lupaani.
 
Kukaan ei myoskaan missaan vaiheessa maininnut kiven siirrosta ja palautuksesta tulevan minkaanlaisia erillisia maksuja, vaan hautausmaksun (tms.) piti kattaa se osa hautajaisista. En aio maksaa jotain jalkikateen keksittyja maksuja, joista minulle ei ole koskaan aiemmin mainittu mitaan.
 
Olen itse asiassa ollut tietoinen siita, ettei isovanhempieni hautakivea ole vielakaan palautettu takaisin haudalle, ja minun on ollut tarkoitus kysella sen peraan, mutta se nyt ei ole juuri talla hetkella omassa elamassani maailman tarkein asia, eika silla ole isovanhemmilleni tai isalleni mitaan merkitysta tassa vaiheessa, joten asia on toistaiseksi jaanyt.
 
Siis olen aivan totaalisen loukkaantunut siita, etta joku KEHTAA viela tassa vaiheessa yrittaa rahastaa asialla, ja viela pyytaa useampaa sataa euroa!!!
 
Koska rakas isani jatti kuollessaan ilokseni tuhansien velat, eika itsellani ole edes vakituisia tuloja, oma talouteni romuttui taysin, ja koko elamani on sen takia jumittanut jo monta vuotta, kun en ole pystynyt toteuttamaan mitaan omia suunnitelmiani. Esim. tein Camelot-aikoina sen verran rahaa, etta olisin pystynyt jo muuttamaan vuonna 2010, mutta jumitan edelleen Bray'ssa, kun ne KAIKKI rahat menivat isan jattaman tilanteen hoitamiseen, eivatka edes riittaneet. Etta kiitti vitusti vaan. Tassa vaiheessa ei todellakaan ole 400 euroa heittaa imatralaisten iloksi, johonkin ahterista repaistyyn humpuukimaksuun. Pitakaa tunkkinne, saatana!
 
Vituttaa sekin, etta olen taatusti antanut taydet yhteystietoni kaikille asiaa hoitaneille tahoille, vuonna 2008, mutta kukaan ei ole vaivautunut ottamaan yhteytta asian tiimoilta, vaan saan sitten jonkun toisen kaden kautta Facebook-viestin!
 
Ihan tiedoksi tamakin: yhteystietoni ovat julkisesti netissa, useammallakin sivustolla (mm. molemmissa blogeissani), ja ne loytyvat mm. googlettamalla muutamassa sekunnissa. Onko kukaan Imatralla kuullut Googlesta? Ilmeisesti ei..
 
Ihmettelen myos, mita vittua se hautakivi tekee minkaan "kiviliikkeen" nurkassa?!? Mina en ole koskaan ollut yhteyksissa mihinkaan kiviliikkeeseen asian tiimoilta, vaan ainoastaan siihen seurakuntapuljuun, mika hoiti kiven siirtamisen sivuun ja haudan kaivamisen yms. Heidan laskunsa tuli maksettua vuonna 2008. Jos kivi on paatynyt jonkun "kiviliikkeen" huostaan, se on siella ilman minun lupaani. Haluan sen kiven takaisin haudalle, KUTEN SOVITTU vuonna 2008, eika kiveen tule tehda mitaan muutoksia - EN myoskaan halua asiasta laskua, koska mistaan maksuista ei koskaan mainittu minulle mitaan. Hommaan isalleni erillisen hautakiven sitten joskus kun omat asiani ovat jarjestyksessa. En tieda tarkempaa ajankohtaa, eika se kuulu kenellekaan muulle kuin itselleni.