On the DART (The Savage Eye extra day) On the DART (The Savage Eye extra day)

Eilen loysin itseni taas aikaisesta DARTista, kun piti olla aamukahdeksalta Dublinissa,
The Savage Eye -sketsia varten =D (Trauma missatusta extra-keikasta kys. sarjassa tuli siis vihdoinkin parannettua!)

The Savage Eye extra day @ Banba Toymaster Dublin Playmobil INCUBATOR?!? WTF?!? (The Savage Eye extra day)

Kuvaukset olivat Mary Streetin ja Jervis Streetin kulmassa olevassa Banba Toymaster lelukaupassa, ja sketsi tulee sarjan joulujaksoon, joka esitetaan joko joulupaivana tai tapaninpaivana. Huvitti, kun luin emailitse tullutta scriptia (mika oli erikoista sinansa - yleensa extroille selviaa kuvattava juttu vasta kuvauspaikalla).. Arvasin heti, kuka nayttelijoista olisi se lelukaupan omistaja - ja olin myos oikeassa =D Ja han oli aivan fantastinen, kuten nukkemainen alaisensakin.

Oli hauskaa kuvata lelukaupassa (usein
Shnookseja halaillen..), ja tauoilla ehti myos plarata leluja. Ks. esim. ylla oikealla olevaa kuvaa - Playmobil KESKOSKAAPPI!?! WTF?!? Puhumattakaan saatanallisen nakoisesta lekurista, joka tulee sen mukana - "KUOLE, vauva! KUOLE!!" :o ???

The Savage Eye extra day @ Banba Toymaster Dublin

Homma oli ohi jo klo 11:30, ja kun satuin olemaan lahella
Snakebite'a, kipaisin katsomaan, josko ehtisivat hiukan korjailla tatuointiani - pari tahden viivaa olivat hiukan ohuempia kuin muut, kun iho oli kokonaan parantunut tatuoinnin jalkeen. (Se korjailu on ilmaista.) Sain ajan klo 12:30, joten siina jai melkein tunti aikaa tapettavaksi. Menin ensin GameStop'iin, ja ostin The Sims 3 Pets -lisaosan, seka mielenkiintoiselta vaikuttavan Stray Souls Dollhouse Story -pelin, josta en ollut ikina kuullutkaan. Viimeksi mainittu oli onneksi halpa - en olisi muuten ostanutkaan.

Kokoro sushi bento, Dublin Kokoro sushi bento, Dublin

Oli jo vahan nalkakin, ja ihan sattumalta huomasin siina lahella sushi-paikan -
Kokoro Sushi Bento. Valitsin isoimman ja houkuttelevimman nakoisen valmistarjottimen heidan kylmaaltaastaan, ja sen hintaan kuului myos miso-keitto. Makuorgasmi =P~~~ Puikkotaidot olivat kylla NIIN ruosteessa.. =D En sentaan sotkenut, ja sain kaiken syotyakin, mutta voi hyvanen aika sita raplaamista! Sinne on ehdottomasti mentava uudelleen..

Kokoro sushi bento, Dublin

Sen jalkeen oli vielakin aikaa jaljella, muttei tarpeeksi etta olisin lahtenyt pidemmalle siita tatuointipuljun lahistolta. Kavin sitten plaraamassa yhden laheisen halpakaupan valikoimaa, mutta heilla oli jo enimmakseen JOULUKORISTEITA yms.. Paatin sitten poiketa
Christian Publication Centre'iin, eli kristilliseen kirjakauppaan. Siella olisi riittanyt enemmankin plarattavaa, mutta sitten tulikin jo kiire takaisin Snakebite'en =) Ostin pari seimiaiheista magneettipalapelia.

I had my tattoo retouched

Erin korjasi tahtitatuointini, ja nyt se nayttaa taydelliselta =)

Sitten palasin kotiin. Odottelin Tara Streetilla DARTia siina yhden aikoihin, ja tuntui ihan kasittamattomalta etta oli jo tullut tehtya niin paljon kaikenlaista, eika kello ollut sen enempaa! :o

The Sims 3 Pets (EP) Stray Souls Dollhouse Story

Tassa kuvia ostoksista - rapsitty myohemmin kotona..

Magnetic Nativity jigsaw puzzle