Julkaisinkin aiemmin talta ajelulta jo Cronelea Wind Farm -videot, mutta tassa nyt hiukan kuvia samalta reissulta - tosin reissun alkupuolelta..

 

Saturday spin

 

Saa ei sina paivana ollut kovin lupaava, joten lahdimme kohti etelaa, missa on yleensa aurinkoisempaa.. Tuossa matkan varrella nakyvan rinteen (ylla) ylalaidan aidassa on aina perinteisesti joku viesti - talla hetkella se on autismiaiheinen.

 

Saturday spin Saturday spin

 

Aloitettiin Brittas Bay'lta, mutta ei talla kertaa menty sinne isoimmalle rannalle, kun oli kaunis kesainen lauantai, eika huvittanut menna keskelle potentiaalista ihmispaljoutta..

 

Saturday spin Saturday spin - beach stop

 

Saturday spin - beach stop

 

Kerasin tuolta pienelta rannalta muutamia kivia, seka ihania isoja nakinkenkia (tms.), joista lahtee kiva luinen aani, kun kolisevat toisiaan vasten =D

Saturday spin - beach stop Saturday spin - beach stop

 

Loysimme luonnon muovaaman hymynaaman (ylla oik.) =)

 

Saturday spin - beach stop

 

Postitan talta reissulta viela lisaa kuvia, mutta niita tuli otettua sen verran, etta kasittely on yha kesken.. Rapsin sen takia niin paljon kuvia, etta muistaisin myohemmin suunnilleen mita reittia mentiin milloinkin. Siita on hyotya, kun joskus blogitan aiheesta vasta viikkoja tai kuukausia myohemmin.