...on varmaan Susan Kuronen. Nyt se on stailattu uusiksi, ja on näköjään kirjoittanut ammoisesta pikaromanssistaan pääministerin kanssa jopa kirjan. Että ei sitten vieläkään saanut kaikissa tyrkkyhaastatteluissaan lauottua ihan kaikkia yksityiskohtia julkisuuteen, piti oikein koota loppurippeet kirjaksi.. (P.S. Ole helvetin tyhmä: osta kohuromanssikirja.)
Kirja kuulemma perustuu kuroskan päiväkirjamerkintöihin. Muistaakseni hän on minua jonkin verran vanhempi, eli lähes nelikymppinen - ihmettelen, millainen keski-ikää hipova ihminen kirjoittaa romanssistaan yksityiskohtaisen tarkkoja päiväkirjamerkintöjä? Ettei vaan sellainen, joka on lähtenyt suhteeseen nimenomaan hyötytarkoituksella, tietäen siis tarvitsevansa kaikki pienimmätkin yksityiskohdat myöhemmin julkaistavia juoruhaastatteluja ja kirjaa varten.. Vaihtoehtoisesti, päiväkirjailijahan voi vaikka olla henkisesti jämähtänyt teinari-ikäiseksi.. (vähäx ihquu, Matilt tuli txtari, tuux saunoo! iiiiik!) Mitähän seuraavaksi? Valikoima t-paitoja ja muita oheistuotteita? Omakustanteena tuotettu videohaastattelu Martin Bashirin kanssa?
Koko Suomi on varmasti jo kauan sitten tajunnut, millainen hyötyseurustelija ja wannabe-julkimo kys. nainen on, mutta sen sijaan että ymmärtäisi kadota julkisuudesta ja vihdoinkin jo vaieta naurettavan lyhyestä hyötyromanssistaan, kuroska pomppii jojona takaisin otsikoihin, keinolla millä hyvänsä. Paljastuskirjan jälkeen pikaromanssista ei VOI enää olla mitään kerrottavaa, eli seuraava julkisuudenhakutempaus tulee varmaan vaatimaan jotain uutta. Malliahan voisi vaikka ottaa entisestä mäkihyppääjästä - useampaan kertaan naimisiin, viinaa ja mustelmia, strippausta, sitten laulajaksi ja vaikka vankilaan. On se säälittävää, kun ihmisellä ei ole muita avuja, niin että on elätettävä itsensä alleviivaamalla julkisesti omaa tyhmyyttään..