Euroviisujen aanienlaskentavaihetta ei kannattaisi katsoa, ihan oman verenpaineen takia.. (Ja Irlanti tarvitsee lisaa naapureita!) Azerbaijanin biisi ja esitys toi lahinna mieleen hajuvesimainoksen. Ei hairitsisi vaikka radiossa kesken maisema-ajelun, mutta ei tuollaisella pitaisi mitaan Euroviisuja voittaa! Toisaalta, oli tama sentaan paljon parempi kuin viime vuoden aivan saatanallisen huono voittaja..

Oma suosikkini oli Ranska, jonka finaaliesitys oli tosin iso pettymys =/ Tarkoitan laulusuoritusta - en siis todellakaan kaivannut mitaan tanssijoita tms. Aani ei varsinkaan alussa yltanyt ihan maaliin asti. Aanestin silti Ranskaa, kun se biisi vaan oli ihan omaa luokkaansa, verrattuna kaikkiin muihin. Ei Ranskalla kuitenkaan mennyt loppupisteissa kovin hyvin, kuten ei Suomellakaan.. Irlanti oli sentaan jossain vaiheessa jopa ihan karjen tuntumassa (taidettiin viettaa tovi kolmantena), mutta putosi sitten muistaakseni kahdeksannelle sijalle.

Euroviisuissa pitaisi oman maan lisaksi kieltaa aanestamasta myos lahimpia naapureita - voisi tulla kiinnostavampia tuloksia..