st-patrick.jpg    spongepaddy.jpg    DSCN8508.jpg

Menen tänään ihan normaalisti iltavuoroon, ja toivon ettei matkan varrella olisi mitään hidasteita.. Huomasin ainakin, että Ratoathissa (jonka läpi ajan duunimatkalla) oli julisteita, joissa mainittiin paikallisen kulkueen olevan klo 17, eli kun menen muutamaa tuntia aiemmin duuniin, liikenne on toivottavasti vielä ihan normaalia. En edes tiedä, onko Dunshaughlinissa (=kotia lähin kaupunki) mitään kulkuetta, mutta en kuitenkaan joudu ajamaan potentiaalisen kulkuereitin läpi, joten ei haittaa vaikka olisikin.

Tässä naputellessani olen vielä "maanantai-iltatunnelmissa", kun kello siirtyi tiistain puolelle vasta pari tuntia sitten.

Kun tulin duunista, kissat olivat riehuneet oikein urakalla. Ihan ensiksi huomasin kyljelleen kaadetun pyykkitelineen, jossa kuivatin lakanoita ja tyynyliinoja.. (Ts. olin pyörittänyt ne jo pesukoneen kuivausohjelmassa, mutta niihin jää aina pientä kosteutta, eli ripustan ne sen jälkeen pyykkitelineelle, että kuivuvat varmasti ennenkuin taittelen ne kaappiin.) Molemmat kissat välttelivät katsettani, ja jos osaisivat viheltää, olisivat varmasti viattomina vihellelleet.. Sitten huomasin eteisessä olevien siivoustarvikkeiden olevan sekaisin, ja jopa jääkaappimagneetit oli siirrelty sinne tänne - ei ne pakastimen ovessa olevat, joihin pääsee helposti käsiksi, vaan ne jääkaapin ovessa olevat valokuvamagneetit, joita en itsekään siirtele ihan noin vaan! Olohuoneen puolella, nukkekoti oli vinossa, kissanruohopurkki kyljellään, ja kaikki kissojen lelut ihan sikin sokin.. On ollut kunnon bileet..

Nyt odottelen pesukoneen ohjelman loppumista, ja sitten nukkumaan..