Walking in Aughrim Walking in Aughrim

Ajoimme 1/8 Aughrimiin, missa oli muutaman paivan mittainen kesatapahtuma. Havaitsimme kuitenkin, etta kys. tapahtumaa olisi tuskin edes huomannut, ellei olisi lukenut mainoksia lehdista :o Ainoana poikkeuksena arkiseen Aughrimiin, oli paakadun varrella oleva pieni leikkimokkimainen tono, jossa myytiin tapahtumaan liittyvia arpoja. Muuten ei sitten tapahtunutkaan yhtaan mitaan.
Paadyimme sitten paikalliselle tekojarvelle, missa nakyy olevan aina ihmisia ongella - lahialueella oleva kalafarmi kuulemma tayttaa kys. jarvea paivittain, etta kala ei paase loppumaan =) (Tama kalastuspaikka on muuten pyoratuoliystavallinen, ja pienen 'kalastusmajan' molemmat vessat ovat invavessoja - ajattelin vaan mainita, jos joku sattuu vaikka matkustamaan Irlantiin pyoratuolissa, niin Aughrimiin kannattaa suunnata, jos tykkaa istua ongella. Se on muutenkin ihan kaunis pikkupaikka.) Tassa allaolevassa kuvassa se kalastusmaja nakyykin, vaalean auton vasemmalla puolella.

Walking in Aughrim

Walking in Aughrim Walking in Aughrim

Tassakin jarvessa oli reika =D Siis tuollainen viemarisysteemi.. Tama oli ihan pieni, mutta taisin joskus helmi/maaliskuussa postittaa kuvia Roundwood Reservoirin suuresta vastaavasta aukosta.

Walking in Aughrim

Walking in Aughrim Walking in Aughrim

Kavelimme jarven ympari, kun ei muutakaan tekemista ollut, ja olimme sinne asti ajaneet..

Walking in Aughrim

Driving home from Aughrim Driving home from Aughrim

Alla pari ohiajaessa rapsaistya kuvaa ihanasta talonjamasta, mista haluaisin joku paiva kayda ottamassa vahan parempia kuvia.

Driving home from Aughrim Driving home from Aughrim