061011front1s.jpg
En todellakaan osannut odottaa Lenorea palaavaksi näin pian, kun Nikon UK:lta saamassani kirjeessä korjauksen arvioitu valmistumispäivä oli eilen! Oletin siinä kuitenkin menevän jonkin verran kauemmin, ja että ottaisivat sitten aikansa (ainakin muutaman päivän) hoitaakseen kameran postiin, jne.. Yllätys olikin siis aivan fantastinen, kun ovelle tuotiin mysteeripaketti, josta paljastui ihkaehjä Lenore!
061011back3s.jpg
Jos nyt joku ei ole juttujani seurannut, Lenore on siis rakas kamerani, Nikon CP5700, johon iski reilun parin vuoden aktiivisen käytön jälkeen kys. mallille tyypillinen komponenttivika, mistä aiheutui valkoraidallisia kuvia. Nikon onneksi korjaa tuon vian ilmaiseksi, jopa takuuajan jälkeen. Itse soitin ensin Irlannin ainoalle Nikon-pajalle, johon sitten postitin kamerani. Sieltä eivät koskaan vastanneet soittopyyntöihini, mutta olivat sitten lähettäneet Lenoren itänaapuriin, josta lopulta sain sen aiemmin mainitsemani kirjeen, muutama viikko sitten, ja nyt lopulta korjatun kameran.
061011hydr2s.jpg
Just viimeksi aamulla kärvistelin, kun meinasi mennä koko syksy ohi ilman kuvia (kakkoskamerani on ahterista..). Vaan nytpä ehdinkin vielä ottamaan edes jotain syyskuvia!
Akussa oli hitusen ytyä jäljellä, mutta aloitin kuitenkin lataamalla sen täyteen. Päivänvalo teki jo lähtöä, kun akku täyttyi, joten räpsin vaan joitakin kuvia ns. sukkaetäisyydeltä - eli sen verran läheltä kotia, ettei tarvinnut laittaa kenkiä jalkaan.
061011oimo2s.jpg
Huomenna on (taas) aikainen aamu, kun menen tapaamaan seurakunnan sihteeriä, joten takaisin tullessa voinkin räpsiä kaikki kohdalle osuvat syksyiset jutut - toivottavasti ei sada.. Mielummin haluaisin kuivia lehtiä kuviin. Mutta vähänkö on IHANAA, kun voi taas räpsiä puuroa parempia kuvia!!
(Edit: Postitanpas spaghettini erikseen, kun valokuvatorstain teema sattuu olemaan ateria..)