Guinnessia odotellessa.. tein pari testiä (via)

Kermapeppu
Arvostat kauniita yksityiskohtia, hyvää ruokaa ja hemmottelua. Fyysinen ponnistelu kodin eteen on mielestäsi vaivan arvoista. Kunhan et joudu itse hommiin. Laadun ystävänä kiinnität huomiota lattialistoihin, pihakivien sävyihin ja ruoan näytteillepanoon keskimääräistä enemmän. Muista kuitenkin kylässä pitää huomiosi omana tietonasi.
Tee Asumis-testi

Rypälepersoonatestin tulos oli puolestaan ihan ahterista;

Olá olet Chardonnay, uusi maailma
Aah, olen herkkuja rakastava, nautiskeleva uuden maailman Chardonnay. Olen erittäin seurallinen, ihanan lupsakka ihminen. Olen hyväntuulinen ja mottoni onkin – elämä ei saa olla liian vakavaa.
Sovin hyvin yhteen täyteläisten, punalihaisten kalaruokien, kuten lohen, kirjolohen tai nieriän kanssa. Ja yhdistelmää ei lainkaan haittaa jos ruokaan on käytetty reilusti kermaa. Runsaan ja tukevan tyylini johdosta sovin hyvin myös vaalean possun ja vasikanlihan kanssa. Maistun rehevän hedelmäisyyden johdosta toki sellaisenaankin.

Siis en ikimaailmassa olisi viini, jota en edes juo. Valkoviinit ovat ihan turhia, vain punaviinit ovat oikeita viinejä. Inhoan huonosti laadittuja testejä.