Vanhuksilta tuli just paketti - vain kahdessa päivässä! Kerrankin saan siis jopa vielä pehmeää ruisleipää! Ajattelin syödä sitä suunnilleen jokaisella aterialla, kunnes loppuu.. Paketissa oli myös Fazerin suklaata, eli voisin viettää vaikka mässäilytorstain tai -perjantain, jonka jälkeen ehtisi vielä viikonloppuna kärsiä mahd. mässäilykrapulan.. Maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona on sitten joka päivä käytävä aikaisin aamulla sairaalassa, eli en halua kaiken lisäksi olla vatsa mutkalla, kun muutenkin on kamalaa mennä yhtään minnekään niin epäinhimilliseen aikaan. En tosin vielä tiedä, seuraako suklaasta mitään ongelmia, mutta ainakin viime sunnuntainen lammas oli sen verran vankempaa kamaa kuin uusioruokavalioni yleensä, että olo alkoi helpottaa vasta maanantai-iltana :O Lammas on kuitenkin niin herkkua, että varmasti tulee kärsittyä vastaavia seuraamuksia uudelleenkin, aina kun sattuu olemaan lammasta sunnuntaiateriaksi.
Paketissa oli muutakin kuin herkkuja - pieniä IKEA-boxeja uusissa väreissä (mulla oli jo vihreä, turkoosi ja violetti - nyt tuli valkoinen, keltainen ja punainen), ihania vaaleanpunaisia vihkoja + kynä, äidin isän (joka kuoli kauan ennen syntymääni) valokuva, vanha kirja ja muita papereita, yms.. Postittelen varmaan jossain vaiheessa kuviakin.
Mutta nyt on varmaan pakko palata nokosille, jotka jäivät kesken heti alkuunsa.. Viime yö meni deco-kuvia käsitellen, ja nyt väsyttää....