Tänäänkään ei olisi huvittanut jättää sänkyä, kun räkää riittää ja muutenkin olo on ihan ahterista.. Olin kuitenkin unohtanut eilen illalla soittaa H:n äidille ja perua tämänpäiväisen läksysession, joten kolmeen mennessä piti olla jokseenkin hereillä ja alakerrassa.

H:lla oli matikasta jakolaskuja, ja kaivoin helmitaulun esiin. Se ehkä helpotti liikaa, mutta mulla ei nyt riittänyt energiaa sen kummempaan.. Sitten oli pari runoa - toinen koira-aiheinen ja toinen jääkaapin oveen jätetty selitys ilman lupaa syödyistä luumuista. Jälkimmäisen perusteella piti vastata kysymyksiin ja kirjoittaa sitten oma versio. H kirjoitti pahoittelunsa syödyistä karkeista, joita olisi muka pitänyt säästää juhlia varten, ja perusteli tekoaan sillä, että karkit olivat olleet niin hyviä ettei hän voinut lopettaa niiden syömistä =) Koirista oli myös julistetehtävä, mutta jätimme siitä suurimman osan myöhemmäksi, kun mua yskitti jo siinä vaiheessa niin rankasti.. H luki viela The Next Door Neighbour -nimisen lastenkirjan, josta piti kirjoittaa vihkoon kaikki adjektiivit. Emme tehneet tänään läksyjen lisäksi muuta.

H:n lähdettyä kotiin, niistin itseni mahdollisimman tyhjäksi (lol..), ja lähdin sitten kauppaan, kun kaikki kissanruoka oli loppu. Onneksi sää oli sentään paras mahdollinen nuhaisena kävelyyn - raikas ilma ja minimaalinen tihkusade. Olin kietonut jättihuivin pään ympärille mallia naparetkelle menossa, ja rasvannut suun ja nenän Carmexilla - sexy..

Ostin kissanruuan lisäksi lisää keittoja (söin aamupalaksi kanakeittoa ja leipää, ja ostin nyt sienikeittopulvereita ja minestronekeittoa valmisannoksina), omena-mustaherukka-Mi-Wadia, Multi-Biontaa (monivitamiini), yms. Sitten poikkesin vielä ostamaan puhelin-creditiä ja kysymään apteekista jotain reseptivapaata nuhalääkettä. En nyt muista minkä nimistä tököttiä myivät, mutta toivottavasti toimii.. Maistuu ainakin aika ällölle!

Pysyttelin sitten loppuillan alakerrassa, kun olin päässyt sängystä, ja siirryin vasta kymmeneltä makuuhuoneeseen katsomaan Fringe'n - anoppi kun ei seuraa kys. sarjaa ja katsoi olohuoneessa jotain muuta. Aloitin myös kissaraukoille taas paaston, kun Oimolla on huomenna se röntgen-aika, jonka piti olla maanantaina. Toivottavasti sattuu kelpo sää, niin voin kävellä sinne eläinlääkärille. Ei just nyt olisi varaa takseihin tms. Voi olla, että Daniel pääsee huomenna sairaalasta, niin pääsisi sitten autolla hakemaan Oimoa kotiin - tai saattaa päästä ainakin just sopivaan aikaan lyhyesti käymään kotona, kuten on käynyt melkein joka päivä.

Tulossa on pitkä yö.. Oimo varmasti protestoi, kun ei saa ruokaa, vaikka Mama just osti ison pussin kuivaruokaa ja monta pussia suosikkikanaruokaa!