Auto kavi vahan korjattavana perjantai-aamuna, ja toimii nyt huomattavasti paremmin kuin ennen. Lahdimme siis ajelulle, ja otimme jopa anopin mukaan.

On the way to the garden centre in Kilternan Garden Centre in Kilternan

Aloitimme Kilternanin puutarhakeskuksesta (tai siella on niita useampia, mutta en taaskaan varmuudella muista kys. paikan nimea - ehka Grange Growers..), mista ostimme roikkuvan korin, mihin oli valmiiksi istutettu kirsikkatomaattia ja mansikkaa. Aika erikoinen yhdistelma.. Hinta oli €15, mika oli ihan kohtuullinen, kun koria voi kayttaa sitten aikanaan myos uudelleen.

Garden Centre in Kilternan Garden Centre in Kilternan

Sitten ajoimme Lough Tay'lle..

Wicklow Mountains Wicklow Mountains

Siella jaloittelimme ja ihailimme nurmikkotasanteelta avautuvaa nakymaa..

Wicklow Mountains Wicklow Mountains

Nauroimme autossa, kun jokaisella oli aurinkolasit - olimme kuin mafia tai Blues Brothers =D

Wicklow Mountains Wicklow Mountains

Wicklow Mountains (Sally Gap)

Sitten jatkoimme matkaa Sally Gap'in kautta Glencree'hin..

Wicklow Mountains Wicklow Mountains

Coffee break in Glencree Coffee break in Glencree

Siella joimme kahvit ja soimme taivaallisen ihanaa suklaakakkua kermavaahdon kera.. Nam! Ostin myos kolme keltaista ruukkupaivankakkaraa, €2/kpl.

Yellow daisies from Glencree Yellow daisies from Glencree

On the way home

Sitten ajelimme kotiin pain..

On the way home

Yllaolevasta kuvasta olisi tullut TODELLA paljon parempi, jos olisin ottanut sen n. puoli sekuntia aiemmin.. Lammas katsoi ihanasti suoraan kameraan, kun pysahdyimme hetkeksi kapean maalaistien reunaan, paastamaan vastaantulevan auton ohi. Harmittaa, kun se ottamaton kuva jai nyt vain omaan muistiini..

Cherry tomato & strawberry basket

Ylla se uusi tomaattimansikkakori =P

Ginga & Oimo in the garden

Ginga ja Oimo pitivat seuraa, kun istutin ne keltaiset paivankakkarat ruukkuun..

Yellow daisies in the back garden Begonia bonfire hanging basket and yellow daisies

Yellow daisies

Laadittiin anopin kanssa puutarhasuunnitelmia, ja todettiin etta rumat harmaat aidat todella tarvitsevat maalia tai jotain muuta peitetta.. Vaikka puutarhaan istuttaisi miten kauniita kukkia, masentavat aidat ovat aina rumentamassa tilaa. Joitakin vuosia sitten, monissa puutarhaohjelmissa nakyi usein sellaista rullattavaa bambumattoa, mika oli nimenomaan tarkoitettu puutarha-aitojen vuoraamiseen. Himoitsisin sellaista, mutta sita ei tunnu loytyvan mistaan, ja vaikka loytyisikin, niin tarvitsisimme sita sen verran monta metria, etta se tulisi varmaan liian kalliiksi. (Positiivisena uutisena mainittakoon, etta anoppi lupasi kustantaa ne aiemmin mainitsemani puutarhakalusteet! En tosin ole viela tilannut niita, kun pitaa neuvotella Danielin kanssa sopiva noutopaiva - ellemme sitten hanki niita kotiinkuljetuksella..)

Pink fuchsia and white bench

Danielin veli soitti, ja kuulimme etta seurakuntamme melko tuore kirkkoherra ei sitten taman kauempaa kestanyt hommassaan, vaan hanen tilalleen tulee uusi kirkkoherra Greystonesista. Holy Redeemer'issa oli vuosikymmenia kirkkoherrana isa John, joka jai viime (tai toissa) vuonna elakkeelle, ja jai Bray'hin asumaan, avustaen yha tarpeen mukaan seka kotiseurakunnassaan etta muissa alueen katolisissa kirkoissa. Hanen tilalleen tuli uudeksi kirkkoherraksi isa Derek, joka oli asunut pitkaan USA:ssa, ja oli ilmeisesti ollut siella lahinna luennoitsija, eli siirtyminen ison irlantilaisen seurakunnan kirkkoherraksi oli varmaan aika.. erilaista. En tieda, miksi hanen kautensa jai noin lyhyeksi, mutta ehka seuraava kirkkoherra sulautuu seurakuntaan helpommin, kun han tulee sentaan lahempaa - naapurikaupungista.

Pink lupin Heather from Wicklow Mountains