Kun perjantaisin ei tule laksyja, niin H oli ottanut pari lukukirjaa mukaan. Niiden teksti oli huomattavasti helpompaa kuin viimeaikaiset lukulaksyt, ja sen huomasi myos H:n aaneenluvusta. He olivat varmasti koulussa lukeneet jo sen toisen kirjan, tai ainakin (mahd.) samaa sarjaa, koska kirjan lasten nimet olivat vahan hankalia ja erikoisia, mutta H luki nekin sujuvasti. Tuli mieleen Honey, I Shrunk the Kids -elokuva, kun kirjassa oli taika-avain, joka kutisti ryhman lapsia, jotka sitten seikkailivat nurmikkoviidakossa, jne.. Toisessa kirjassa delfiini-raukka jai kalaverkon vangiksi, mutta sukeltaja tuli ja pelasti.
Sen jalkeen askartelimme joulujulistetta. Piirsin H:lle varitettavaksi ison jouluntoivotustekstin, ja sen alle joulupukin. Han sitten taitteli paperista rusetteja ja leikkasi jostain joulukorteista liimattavia kuvia.
Community garda B sattui taas meille samaan aikaan H:n kanssa - toi talla kertaa oman koneensa korjattavaksi.
Tanaan lopetettiin H:n kanssa jo neljan tienoilla, ja saatoin hanet asemalle asti, jonka jalkeen menin itse hiukan jouluostoksille ja ruokakauppaan. Aamulla tuli muuten joulun mega-pakettikin (kiitos taas aidille!), mutta kirjoittelen siita sitten erikseen..