DSCN9254b.jpg

Vein sitten Esmeraldan korjaamolle, heti aamulla, kun korjaamo aukesi (8:30). Matkalla sinne, varoitusvalo meni taas päälle.

Korjaamon setä plugitti sen vempaimen autoon - siis mikä näyttää missä on vika. Laite ei kuitenkaan lukenut mitään vikaa, vaikka varoitusvalo oli edelleen päällä!

Merkkasin tuohon aiemmin ottamaani kuvaan (yllä) osan, joka taitaa olla syyllinen varoitusvalolle. Sitä on siis teippailtu jo aiemmin (edellisen omistajan aikana), mutta nyt siinä on pieni murtuma toisessakin kohtaa, joten osa on vaihdettava.

Se ei ole kovin kallis, mutta korjaamon on tilattava sellainen, ja sen takia osaa ei voinut vaihtaa tänään.

Olisin kuitenkin jättänyt auton vuosihuoltoon, mutta korjaamon setä sanoi tekevänsä koko homman samalla kertaa, ja jos saa sen osan pikaisesti, voin viedä Esmeraldan takaisin sinne lauantaina, niin ei tarvitse ottaa toista lomapäivää - ensi viikolla on tosin keskiyövuoro, että ehtisi jonain arkiaamunakin, mutta tietty mielummin lauantaina =)

Iso helpotus kuitenkin tietää, ettei autossa ole mitään potentiaalisen vaarallista vikaa (siis sellaista, joka voisi yllättää kesken motarirallin), ja hinta-arviokin osan vaihdosta ja huollosta oli ihan kohtuullinen =) Olisi ollut varaa maksaa koko juttu jo tänään (jos siis olisi ollut se osa valmiina), vaikka hermoilin ennakkoon, kun maksoin just vuokran, mutta nyt ehtii vielä olla palkkapäiväkin ensin.

Koko reissuun meni vain 20 minuuttia, ja nyt olen siis hereillä, kissojen aamurutiinit hoidettu, ja mulla on kokonainen lomapäivä edessä =D

Sää on ainakin toistaiseksi kaunis, ja mietin josko menisi vuoristoajelulle ja Bray'hin, mutta taidan kuitenkin pysyä vaan kotona ja viedä vaikka kissat tarhaan nauttimaan raittiista ilmasta. Pitää pestä pyykkiäkin, yms.

iloonni.jpg