Beautiful IKEA view.. LOL IKEA - pre-shopping meal..

Torstaina poimimme M:n kyytiin Bewley's Hotel:ilta (minne han oli siis tullut bussilla) ja jatkoimme Dublinin IKEAan. Daniel lahti siita sitten omille teilleen, ja me saimme seikkailla rauhassa IKEAssa.. Aloitimme energiaa antavalla pikalounaalla =D (Ostosten jalkeen Daniel liittyi seuraamme ja kavimme viela runsaammalla lounaalla.. unohdin kuvata lihapullat!!) Graavilohi oli ihanaa, muttei kyllakaan laheskaan niin hyvaa kuin aitini tekema.

IKEA finger puppets!

IKEA-budjettini oli €50, eli aika surkea. Karryssa oli jo kaksi ihanaa torkkupeittoa (sienenharmaa ja vaaleanharmaa), setti halpapensseleita, sorminuket, omenanvihreita servietteja, yms., mutta sitten loysin omenanvihrean maton, joka maksoi €39.99. Se tuli tarpeeseen, eli jouduin sitten jattamaan suurimman osan muista kamoista kauppaan - tosin sain viela ostettua sen €9.99 sienenharmaan viltin, ja M ei halunnut jattaa sorminukkeja kauppaan, joten sain ne hanelta lahjaksi =D Uudesta matostakin on jo kuvia, mutten ole viela pienentanyt niita..

Birthday pressie from Maaria Birthday pressie from Maaria

Sain M:lta synttarilahjaksi ihania helmia yms. =) Niista on jo melkein kaikista tullut uusia "roikottimia", joista laitan myos kuvia myohemmin..

Cheese & crackers with Maaria

Ahmimme ullakolla kekseja ja juustoja..

Maaria just got a few little things from IKEA...

M:lle kertyi hiukan enemman ostoksia.. =D Ennenkuin lahdimme Danielin kanssa viemaan hanta kotiin, M ja mina kavimme muutamassa Bray'n kaupassa..

A Nordic walking doll in a cheapo shop!

Value King'issa oli sauvakavelijamuotinukke!! :O Jos olisi varaa, ostaisin sen ja tekisin siita arsyttavan terveysfriikin..
Naas-reissun kuvat tulevat myohemmin, seka tunnelmavalaistuskuvat ullakolta..