DSCN5276-normal.jpg

Hain taas pikku-R:n koulusta, ja taisi olla ensimmäinen kuiva (ja jopa aurinkoinen?) päivä moisen menon yhteydessä! (En ole ehtinyt / jaksanut / muistanut blogittaa kunnolla toviin, joten yksityiskohdat puuroutuvat..)

DSCN5275-normal.jpg    DSCN5277-normal.jpg

Läksyjen teko sujui taas ilman apua. Pitää varmaan hiukan kiinnittää huomiota n- ja r-kirjaimiin, jotka tuntuvat usein näyttävän samalta (siis käsialassa), mutta muuten ei pahemmin ole tarvetta puuttua mihinkään. Toivottavasti R on yhtä innokas tekemään läksyjä jatkossakin!

DSCN5278-normal.jpg    DSCN5279-normal.jpg

Lukuläksy oli tuollaisesta kääntökirjasta, missä on siis kaksi "etukantta".

DSCN5280-normal.jpg

Lukeminenkin sujui taas siihen malliin, että etsin leukaani lattialta. Vain tuon "bridges" -sanan käyttö samassa runossa, mutta kahdessa eri merkityksessä, jäi hiukan avoimeksi R:lle (en alkanut tarkemmin selittämään 6-vuotiaalle, kun lukeminen kuitenkin sujui loistavasti).

DSCN5281-normal.jpg

Tällä kertaa askarreltiin merimaisemaa. Autoin hiukan kasvien leikkaamisessa, mutta R asetteli ja liimasi ne itse haluamilleen paikoille, ja liimasi myös kaikki kalatarrat.

Oli mielessä ehdottaa pintaviivan piirtämistä hyppiviä delfiinejä varten, mutta jätin mainitsematta, kun halusin antaa hänen itse suunnitella koko sivun - ja R sitten ehdottikin samaa asiaa! =D Tarkkaavainen lapsi. Moni muu olisi voinut vaan liimata delfiinit johonkin, välittämättä siitä, että niillä on hyppy menossa, eivätkä siis ole pinnan alla.