DSCN2071-normal.jpg

Eilen oli kesäkuun ensimmäinen maanantai, eli bank holiday - yleinen vapaapäivä. (Niitä on muutama vuosittain.) Oli taas oikein kaunis ilma, joten D oli iltaan asti pärräreissussa, ja onneksi Nosferatukin pysytteli enimmäkseen telkkarinsa äärellä, joten sain olla enimmäkseen laatuseurassa takapuutarhassa - siis kissojen kanssa.

DSCN2064-normal.jpg

Jatkoin rikkaruohourakkaani, ja sain kukkapenkin istutusvalmiiseen kuntoon - Nosferatu tietysti tunkee siihen taas jonkun multivärioksennuksen sekalaisia orvokkeja ja turvokkeja, mutta eipä ole minun puutarhani, että tunkekoon mitä huvittaa, kunhan pysyy erossa Oimon haudasta. Jos hän koskee Oimon hautaan, joudun ehkä kirvesmurhaamaan koko akan...

Kun tänne ei siis edelleenkään saa niitä videoita, niin Youtuben puolelta löytyy, jos joku haluaa piipahtaa takapuutarhassa..

En olekaan käynyt puutarhaa pidemmällä, sitten Oimon kuolinpäivän (reilu viikko sitten), jolloin kävin ihan lähikauppaostoksilla, kun piti käydä myös apteekissa yms. Tänään ajattelin mennä taas LIDLiin, kun ruokavarastoni on aika finito. Pohdin jopa kaalikääryleiden tekemistä, mutta taidan jättää toiseen kertaan.

DSCN2079-normal.jpg

Keskiviikosta perjantaihin on Vikings-sarjan toisen kauden open casting extroille. Suunnitelmani on periaatteessa auki, kun uk ei vielä tiedä, pystyykö järjestämään itselleen ollenkaan vapaata, saati minä päivänä.. Saatan itse mennä Wicklow'n castingiin, ja jonottaa sitten hänen puolestaan Dublinissa, kun hän tod.näk. ehtisi paikalle suunnilleen viimetipassa, ja jos siellä on vielä pitkät jonot, niin se olisi hänelle castingin puolesta turha reissu. Mutta jos jonottaisin hänen puolestaan, niin hän voisi kävellä suoraan sisään, eikä kukaan tuohtuisi, kun kiilaamisen sijaan, hän vaan ottaisi paikkani jonossa. Saa nyt nähdä, pääseekö hän ollenkaan paikalle!

Itse ajattelin kokeilla tänä vuonna ilman meikkiä, mikä olisi lähempänä extra-lookia, jos nyt yleensä saan kys. sarjasta mitään keikkaa. Tietty S porukoineen (eli castingin järjestäjät ja extra-buukkausten hoitajat) tietävät miltä näytän meikillä tai ilman, mutta valintaprosessissa on muitakin, niin hitusen sarjakuvamaisesta perusmeikistäni voi olla haittaa. Taitavat tosin tänäkin vuonna haluta enimmäkseen miespuolisia extroja.