Mua ei sinansa haittaa jarkyttavan suuressa maarin tuo vuodatuksen uudehko kelluva mainospalkki, kun sen voi kuitenkin klikata pois nakyvista, eika se sitten avaudu enaa uudelleen ainakaan saman selainsession aikana. Mutta...

Kaytan Facebookissa NetworkedBlogs-vempainta, jossa omista blogeista nakyy pieni thumbnail-kuva. Sen voi uusia kerran kolmessa paivassa, mutta nyt siihen tulee aina mukaan se mainospalkki =/

Plarasin vuodatuksen hinnastoa, miten kys. palkista paasisi eroon.. Nakojaan mainosten poisto maksaa talla hetkella €17.50/vuosi (aiemmin €35), ja siina kai poistuvat sitten samalla kaikki mainokset, eli myos ne kommenttisivulle piilotetut, seka blogin yla- ja alapalkit.

Mua ei henk.koht. hairitse ollenkaan nuo yla- ja alapalkit, eivatka edes kommenttisivun mainosbannerit. Ainoa kevytta arsytysta aiheuttava mainos onkin tuo kelluva palkki, joka nakyy myos pistaneen joidenkin vuodatus-blogien kirjoittajat harkitsemaan muuttoa muulle blogialustalle.

Itse en haluaisi muuttaa tasta muualle, mutta tuo edullisempikin vuosimaksu tuntuu aika kohtuuttomalta, kun haluaisin nimenomaan poistaa vain yhden mainospalkin. (Siis verrattuna vaikkapa flickr Pro:n vuosimaksuun, joka ei ole kovin paljon suurempi, mutta milla saa sitten huomattavasti enemman katetta!)

Jos ilmaispalvelublogissa on ihan pakko olla joku nakyva mainos, toivoisin blogittajalle mahdollisuutta vaikuttaa kys. mainoksen sijaintiin blogissa, ja mieluusti myos mainoksen kokoon ja variskaalaan, niin etta sen saisi istutettua sopivasti mihin tahansa taustaan. Esim. Googlen mainoksia voi saadella kiitettavasti haluamiinsa vareihin ja kokoihin..

Paivitys 14/12/2010, 17:44; Just kun ehdin sanoa, etteivat yla- tai alapalkit hairitse, tanaan tietty blogiin ilmestyikin aivan saatanallisen ruma, paksu ja kirkuvan oranssi saunalahtipalkki, jota nakojaan ei saa poistettua millaan keinolla - paitsi rahalla. Aloin harkita blogin muuttoa muualle.

Paivitys 16/12/2010, 18:52; IHANAA! Se em. ruma oranssi palkki on kadonnut, ja vuodatus on nakojaan palannut siihen pelkkaan kelluvaan palkkiin, jonka voi siis napsauttaa pois nakyvista =D En suuresti fanita sita, mutta sen sentaan SAA pois nakyvista. Kiitos, vuodatus! Pysyn siis toistaiseksi taalla..