Aika lentaa, ja tanaan on jo kaksi vuotta isani kuolemasta. Kavimme taas Glencree grottolla, minne sytytin muistotuikut. Joku oli jattanyt grottoon plektran, joten sytytin tuikut sen ymparille =) (Kitara oli siis isani instrumentti..)

Otin tuoreitakin kuvia, mutta ne ovat yha kamerassa. Viimevuotiselta sivulta voi vilkaista kuvia (ja videon) kys. paikalta - saa oli jokseenkin samanlainen myos tana vuonna, joskin ehka hitusen vahemman aurinkoinen.

Kavimme myos ensimmaista kertaa katsomassa sen paarakennuksessa olevan vakituisen nayttelyn. Se kertoo lahinna kattavasti paikan historiasta, ja lisaksi siella on aiheeseen liittyvaa taidetta. Varsinkin yksi iso vesivarityo oli tosi kaunis - nakyma portilta pihalle pain. En ottanut siita kuvaa, kun paivanvalo aiheutti lasiin kaikenlaisia heijastuksia.

Lopuksi joimme lempparikahvilassani kahvit, ja jatkoimme matkaa parrakaapeleihin liittyen.. Sain myos puhelun Camelotista, eli lisaa telttailua tiedossa. (Toivottavasti myos lisaa Joseph Fiennesia!)