DSCN9842.jpg

Tiistainakaan en ehtinyt saada puhelinta ennen duuniin menoa - vuokraemäntä kuitenkin viskasi tekstarin, että oli missannut postin aamulla, ja olivat jättäneet lapun, jolla voisi noutaa paketin postista, mutta vasta neljän jälkeen iltapäivällä. Hän tarjoutui noutamaan sen, jos olisin siihen aikaan duunissa =D Oli kuulemma muutenkin menossa asioille.

Sitten sain toisen tekstarin myöhemmin iltapäivällä, että hän oli hakenut paketin, ja saisin sen kotiin tultuani =)

Duunissa ihmeteltiin yhden ihmisen työmoraali(n puutett)a.. Olen teamimme ainoa laadunvalvoja, ja ne pistokokeet tehdään yhden tietyn homman pohjalta. Osa porukasta tekee enimmäkseen muita hommia, joten heitä saa jatkuvasti muistuttaa / painostaa tekemään päivittäin edes hiukan niitä tiettyjä hommia, koska pistokokeita olisi tehtävä tasapuolisesti kaikille, eikä vain niille muutamalle, jotka jatkuvasti tekevät nimenomaan sitä kohdehommaa.

Jakelin sitten kys. hommia heille, jotka eivät olleet vielä tehneet niitä ollenkaan sinä päivänä. Tuo em. ihminen sai kuusi helpointa ja nopeinta mahdollista juttua - sellaisia, mihin menee n. 1-2 minuuttia per juttu, kun ne tekee, eikä tarvitse edes pahemmin rasittaa aivojaan, kun ne ovat ihan rutiinia..

Meni jonkin aikaa, ennenkuin hän reagoi ollenkaan koko asiaan.. Sitten hän ilmoitti olevansa menossa lounastauolle, ja pyysi että antaisin ne jutut jollekin toiselle. Sanoin, että hän voisi tehdä ne palattuaan lounastauolta.

Hän vietti sitten n. tunnin verran nojaten naapurisermiin ja juoruten yhden toisen ihmisen kanssa - lounastauon pituus on siis puoli tuntia.. Sen jälkeen, hän istuskeli pitkään oman työpöytänsä äärellä, mutta ei hän ainakaan duunia tehnyt.. Jossain vaiheessa hän kuljeskeli pitkin salia, jutellen yksityispuhelua - sellaisia varten on salin ulkopuolella omat koppinsa, joissa voi hoitaa omat puhelunsa rauhassa, ja häiritsemättä muiden työntekoa. Hän palasi sitten paikalleen, ja puheli lisää yksityispuheluja, jotka hän puhuu aina suht. äänekkäästi, kikattaen ja kihertäen..

Muistuttelin siinä useampaan otteeseen teamin omassa chatissa, että tekisi ne jutut, mutta ei tullut mitään kommenttia - kunnes sitten muutamaa minuuttia ennen kotiin lähtöään, hän laittoi yksityisviestin, pyydellen kovasti anteeksi, että oli "unohtanut" tehdä ne jutut, kun oli työskennellyt muutaman muun homman parissa, ja nyt ei ehtisi enää, kun oli työpäivä melkein ohi.

Tarkistin myöhemmin hänen päivätilastoistaan, mikä muu homma nyt oli sitten ollut niin vaativaa - ei mikään, kuten olin arvellutkin. Siellä oli taas päivätuloksena n. puolet epävirallisesta minimistä, ja nekin vähäiset hommat olivat sellaisia alle minuutin pikajuttuja, eli hänellä oli vaan ollut (taas) niin kiire hoidella omia yksityispuhelujaan ja kierrellä juttelemassa kavereiden kanssa, ettei ehtinyt tehdä edes muutamaa todella pikaista duunijuttua.

Ei tuo ole mitenkään uusi juttu, kun kys. ihmisellä on aina ollut samanlainen ote duuniinsa, mutta kaikki muut tietty jaksavat ihmetellä miten joku voi käyttäytyä niin, ja pitää silti duunipaikkansa.

Kotiin tultuani, vuokraemäntä ryntäsi heti pihalle puhelinpakettini kanssa =D Juteltiin tovi heidän koiristaan, ja sitten tulin kotiin, ruokin kissat ja itseni (viimeiset korman rippeet, joita en ollut ehtinyt syödä duunissa), ja aloin lopulta tutkia puhelinpaketin sisältöä..

DSCN9845.jpg    DSCN9844.jpg

DSCN9847.jpg    DSCN9848.jpg

Puhelin on aivan ihana, mutta valitettavasti siihen menee vain se ihan pienin SIM-kortti - kortti tuli kyllä puhelimen mukana, mutta sen aktivointia varten olisi otettava yhteyttä Vodafoneen. Huoh.

Leikin kuitenkin koko "illan" uudella lelulla. Kamera on n. miljoona kertaa parempi kuin vanhan puhelimeni kamera.. Aaahhh..

Keskiviikkona piti pikaohjeistaa yksi nyyppä tekemään keskiyövuoro, kun kys. vuorossa ollut ihminen oli hiukan telonut itseään, ja olisi torstain ja perjantain sairaslomalla - normaalisti, minä olisin ottanut hänen vuoronsa, mutta nyt kun olin jäämässä juuri torstaiksi ja perjantaiksi lomalle, niin piti löytää joku muu vaihtoehto. Toivottavasti ei ole maanantaina kovasti sotkua odottamassa.