Oma amatooridiagnoosini oli oikea, eli mulla on vain chest infection ilman nuhaa - yritin pahkia mika tuo oli suomeksi, mutta en muista varmuudella.. Keksin kuitenkin itselleni uutta hihitettavaa; Hengitystietulehdus? Rintatulehdus? Tissitulehdus? Kosher-tulehdus? Halal-tulehdus? (Kun ei siis ole sita sikanuhaa kuitenkaan..) =D

Lekurin mukaan saattaisin ehka parantua tasta ilman laakekuuriakin, mutta han antoi silti penisilliinikuurin ja sanoi etta voin itse arvioida, otanko vai en. Koska muistelen viela kauhulla hoitamattoman tulehduksen pahenemista munuaistulehdukseksi, nappasin heti ekan kapselin, kun paasin kotiin asti.

Kotimatkalla tulin viela tehneeksi mutkan ValueKing'iin, mista ostin... *rumpujen parinaa*... SAUVAKAVELIJANUKEN! =D LOL.. Oli pakko.. Ja jai viela tarpeeksi kolikoita Mr Kiplingin Lemon slice -minikakkuihin. Jostain syysta, taman ei-sorkkahorkan aikana, mulla on ollut lahes koko ajan nalka! :O Aika outoa, kun yleensa sairastaessa pikemminkin ruokahalu katoaa tai vahenee..