bd-legofreddie-normal.jpg

Naputtelen Vuodatus-huomioitani tanne itsellenikin muistiin, kun olen lahinna kommentoinut niita Facebookissa =)

Huomasin tovi sitten, etta blogin ulkoasua voi nyt muokata aiempaa enemman, mika on hieno juttu, kun paasin vihdoinkin esim. muuttamaan linkkien varin, ja sivulaatikoiden otsikot olikin jo muutettu valmiiksi, tuoreen uudistuksen myota. Nyt ne jopa nakyvat! =D

Esitin Vuodatuksen Facebook-sivulla taas toiveen, etta tekstien taustavarin lapinakyvyytta voisi saataa, sen sijaan etta sen voi vain asettaa paalle tai pois. Haluaisin nimittain taustakuvan nakyvan hitusen taustavarin lapi, mutta en voi laittaa taustavaria kokonaan lapinakyvaksi, kun taustakuva tekisi (noinkin rauhallisena) tekstin lukemisesta hiukan hankalaa.

Olin jo aiemmin maininnut heille, etta yritin useaan otteeseen (ja viela askenkin) lisata linkkeja toiseen Linkkilista-sivulaatikkoon, mutta tallennusvaiheessa linkit aina katosivat. Sen sijaan, ensimmainen linkkilistalaatikkoni toimi ihan normaalisti, kun lisasin sinne nuo muiden profiilieni yms. linkit. En tosin ole uskaltanut sittemmin kajota siihen toimivaan laatikkoon, jos vika sattuisikin koskemaan kaikkia linkkilistoja.. Itse paatin kuitenkin poistaa sen toisen, mihin en saanut lisattya mitaan, ja jos nyt satun linkkeja kaipaamaan, niin avaan niille sitten oman HTML-laatikon. Ne nimittain nakyvat toimivan ihan halutulla tavalla.

Esitin Vuodatukselle myos toiveen, etta poistaisivat tuon oikeassa ylanurkassa olevan ISON logokuvansa, kun Vuodatukseen paasee kuitenkin tuolta ylapalkista. Se on ikavan hallitseva osa default-nakymaa, ja paatyy tuollaisenaan esim. erilaisten blogilistojen pikkukuvakkeisiin..

Tietty HTML-editoria kaipailen kovasti itse kirjoituksiin, kun haluaisin lisata kuvia Flickr'ilta, mika on talla hetkella mahdotonta..