IMG_20160808_202517.jpg

GinGinilla oli tuossa vielä hiukan leuka turvoksissa (aiemmassa kirjoituksessa mainitsemani ampiaisenpiston jäljiltä), mutta onneksi on sittemmin palannut ihan normaaliksi ilman eläinlekurikeikkaa.

IMG_20160809_163653.jpg    IMG_20160809_190235.jpg

Imuroin tässä jokunen päivä sitten, ja sitten panikoin, kun luulin vahingossa imuroineeni makaaberin muistoni, eli palan auringon polttamaa ihoa.. Mutta se löytyikin onneksi matolta =D

Alkuviikko meni aika perunavoittoisesti, kun en käynyt kaupassa, ja ruokavarastossa oli jäljellä enimmäkseen perunaa.. Ei esim. ollut leipää ollenkaan, eikä ole vieläkään, mutta huomenna (tai itse asiassa jo tänään) on mentävä kauppaan - onneksi odotin, kun sain juuri postitse lähikaupan alennuskuponkeja, eli jos teen yli 90 euron ostokset kerralla, saan 13 euroa takaisin! =D

IMG_20160810_052152.jpg

Keskiviikkoaamuna en jaksanut nousta ajoissa viskatakseni perunoita uuniin, joten viskasin sen sijaan venttiilipussillisen perunoita mikroon (8 minuutissa "keitetyt" perunat), paloittelin sitten perunat, ja sotkin sekaan purkillisen vihreää pestoa. Otin puolet lounaaksi, ja popsin loput illemmalla.

Nyt ei todellakaan tee mieli perunoita.. =D

Olen fantasioinut kunnon pihvistä salaatin kera - saatan ostaa moisen lihakimpaleen..

IMG_20160810_093816.jpg    IMG_20160810_203801.jpg

Keskiviikkona ei ollut mitään aamupalaa mukana, joten hain kanttiiniaamiaisen. Nam.

Vaikka nyt olen lomalla (to-pe), niin palaan edellisessä kirjoituksessa mainitsemaani avautumisasiaan..

Eli viime viikon loppupuolella, kutsuttiin keskustelemaan molempien TL:ien, sekä HR-ihmisen kanssa. Sain palautetta, etten ole viime aikoina saavuttanut tavoitelukujani - jokunen aika sitten tuli muutoksia, joiden takia muutettiin tavoitesysteemiä, mutta kukaan ei vielä ollut maininnut uusia tavoitelukuja, eli olisi toki ollut ihan kiva olla tietoinen millaisia lukuja pitäisi tavoitella, sen sijaan että kutsutaan puhutteluun kun ei saavuta niitä..

Keskustelin asiasta kollegan kanssa, joka ei myöskään ollut tietoinen tavoiteluvuista.

Sitten mainitsin asian teamin päivä-chatissa, jonka jälkeen toinen kollega ilmoitti joutuneensa samanlaiseen puhutteluun - hänellekään ei missään vaiheessa oltu ilmoitettu tavoitelukuja. Hän oli helpottunut, kun mainitsin asian julkisesti - oli luullut olleensa ainoa, joka oli missannut moiset luvut, ja joutunut sen takia puhutteluun.

No, pyysin sitten josko voisimme saada asiasta jonkinlaisen tiedotustilaisuuden, kun meitä kerran oli useampia (tai mahd. kaikki?), joille tavoitelukuja ei oltu kerrottu.

Kuulemma tiedotustilaisuutta ei järjestettäisi.

Aha.

Mutta, toinen TL pyysi keskustelemaan kanssaan privaatisti, ja selitti sitten miksei halunnut järjestää tiedotustilaisuutta - en nyt valaise tarkemmin, mutta ymmärsin pointtinsa.

Sitten sain vaihteeksi vuolaita kehuja. Eli ovat kuulemma huomanneet miten ahkerasti teen duunia (vaikken siis saavuta juuri oikeantyyppisiä tavoitelukuja, joista en ollut edes tietoinen.. huoh..), arvostavat kovasti palautettani ohjedokumentteja koskien, ja että huomaan em. ohjeissa virheitä, joita muut eivät huomaa (tai huomaavat, mutteivät anna palautetta..), jne, jne, jne..

Ajattelin, että koittakaa nyt, hyvät ihmiset, päättää, olenko laiska vai ahkera.. LOL

Mutta joo, ei ollut aiemmin aikaa vertailla omia tilastojani ns. virallisiin tilastoihin, ja sen ekan puhuttelun jälkeen sitten vertasin - virallisissa tilastoissa olin esim. usein kajonnut neljään hommayksikköön per päivä, kun oman tilastoni perusteella, todellinen luku oli 40-50 per päivä.. Jokaisen päivän lopuksi olen lähettänyt selkeän tilastolistan yksityiskohtineen, jonka perusteella oikeasti tekemäni duunit voi tarkistaa, mutta ei sitten kukaan ole tainnut moisia vilkuilla..

Tuo on kaikki kys. puljulle kovin tyypillistä.

Nyt on sitten otettava varsinaiselta työnteolta entistä enemmän aikaa, että saa joka päivä vertailtua omat tilastot virallisiin tilastoihin, yms.. Naurettavaa.