DSCN5256b-normal.jpg

Kun en millään voi ottaa kaikkea tavaraa mukaani seuraavaan kotiin (missä olisi kyllä tilaa, mutta ihan muuttokustannuksia ajatellen..), on karsittava omaisuutta, ja samalla olisi hyvä kerätä hiukan rahaa, joten onnistuin viimeinkin listaamaan myyntiartikkelin Irlannin eBay'hin (minne en useista yrityksistä huolimatta ole aiemmin päässyt myymään, kun saitti viskoi jatkuvasti .com -versioon, minne irlantilainen puhelinnumeroni ei kelvannut).

Valitsin ekaksi myyntiartikkeliksi kauniin kiinalaisen korurasian, jota kyllä rakastan, ja jonka pitäisin mielelläni, mutta kun ei ole paikkaa minne laittaa se esille, niin olisi kovin sääli antaa sen olla ikuisesti piilossa jossain varastolaatikossa, missä se on jo ollut vuosikausia..

Se on puinen (en tiedä mitä puuta), tumman punainen sävyltään, kiiltävä (pohjassa hiukan kulumia, ks. kuvat), kansilasin alla kaunis 3D-maisema ja pari haikaraa, ja sisus on vuorattu kauniilla punaisella silkillä. Todella hyväkuntoinen ja minimaalisesti käytetty joskus vuosia sitten. Mukana alkuperäinen lukko ja avain.

Jos kiinnostaa, tuonne voi laittaa tarjouksen (myyntiaika loppuu 3/3, klo 22:26:52 GMT - huom. tuo ei siis ole Suomen aika, vaan GMT). Linkkiä voi myös mieluusti jakaa =)

DSCN5258b-normal.jpg    DSCN5257b-normal.jpg

DSCN5259b-normal.jpg

eBay - Pinterest - Facebook - Twitter