Kavin eilen ekaa kertaa hammaslaakarilla sitten vuoden 1996.. Mielessa pyori kauhukuvia siita mita kaikkea mahdollista legoille pitaisi tehda, ja miten kalliiksi se tulisi.. (En siis pelkaa hammaslaakaria sinansa, mutta ajattelin lahinna etta siita tulisi taas yksi iso asia, joka romahduttaisi rahatilanteeni ja siirtaisi suunnitelmiani muutamalla lisavuodella - niita on riittanyt.. toisten velkoja yms..)

Lopulta kuitenkin selvisi, etta mulla on vain kaksi reikaa hampaissa, ja Medical Card korvaa kahden reian paikkauksen per vuosi, eli itselleni jaa maksettavaksi vain se hampaiden puhdistus, jonka hammaslekuri arpoi maksavan n. €60 =D Aivan mieleton helpotus!!!

Sellainen pieni pettymys kuitenkin, etten paasekaan eroon oikomisen jalkeisista tukikaarista, jotka on liimattu hampaiden taakse 90-luvun puolivalissa. Kuulemma ne saavat olla siella pysyvasti. Ei niista muuten ole riesaa, mutta hammaslangan kaytto on esim. taysin mahdotonta, joten hammaskivea paasee muodostumaan helpommin, jne.. (Olen itse poistanut sita toisinaan.. *ysk*..)

Maanantaina kayn korjauttamassa isomman reian ja samalla puhdistetaan toinen puoli turpaa - toinen reika ja toinen puoli sitten seuraavalla kerralla. Toivottavasti saan senkin ajan ensi viikolle. Maltan tuskin odottaa, etta voin taas pureskella ruokaa myos vasemmalla puolella suuta!