sony-xperia-m4-aquab.jpg

Tämän viikon palkkapäivä yllätti, ja sain bonukset, oltuani tietyn ajan duunissa. Päätin siis vihdoinkin ostaa uuden puhelimen! Sille on tarvetta, kun nykyluuri ei oikein riitä enää..

En halunnut mitään kuukausiliittymäjuttua, vaan jatkan edelleen "pay as you go" -systeemillä - ei pääse vahingossa tulemaan isoja laskuja, ja saan ilmaiset tekstarit ja puhelut saman puljun numeroihin, sekä ainakin toistaiseksi tarpeeksi kuukausidataa, että voin plarata Facebookia ja Instagramia puhelimella, yms.

Päätin, että alle 300 euron on pysyttävä, ja plarasin Vodafonen nettikaupasta sopivia puhelimia..

Lopulta, vaihtoehtoja oli kaksi: Samsung Galaxy A3 ja Sony Xperia M4 Aqua.

Samsung Galaxy A3 olisi maksanut €279.99, mutta siinä oli "vain" 8MP kamera..

Sony Xperia M4 Aqua maksoi €249.99, ja siinä on 13MP kamera - lisäksi se on vedenkestävä!!! =D

sony-xperia-m4-aqua2.jpg

Nyt on olo kuin lapsella ennen joulua.. Vodafonen nettikauppa lupaa seuraavan päivän toimituksen, mutta arpoisin ettei ostoksia toimiteta viikonloppuisin, eli pitää odotella ainakin maanantaihin asti..

Ihan ykkösjuttu tulee olemaan parempi puhelinkamera.. Harmittaa, kun Instagramini on niin puuroinen! Nykyluurissani kun on niin surkea kamera, etten olisi kuvitellut niin surkeita kameroita olevan edes olemassa, tällä vuosituhannella.. (Mutta se oli ilmainen puhelin, eli ei voi pahemmin valittaa!)

Lisäksi, on ihanaa voida taas asentaa enemmän appseja! Pelaan Simpsons-puhelinpeliä, johon pitää jatkuvasti ladata pakollisia päivityksiä, ja sen takia olen joutunut riisumaan puhelimestani kaikki muut appsit, jotka eivät olleet aivan välttämättömiä..

sony-xperia-m4-aqua3.jpg

Tuskin tulee otettua sukeltelukuvia, mutta vedenkestävyyskin on ihan kelpo juttu, ainakin Irlannin ilmastoon..