One of my favourite glasses Oimouttahere on the table Oimouttahere on the table Oimouttahere on the table

H oli tanaan liikkeella pyoralla, vaikka oli tosi sateinen paiva. Aloitimme laksyjen teon taas matikasta. Tanaan oli yhteen- ja vahennyslaskuja sekaisin, isommilla ja vaihtelevammilla numeroilla, ja H:lta sujui laskeminen paljon sujuvammin kuin alkuviikosta niiden helpompien laskujen kohdalla!
Lauseenmuodostustehtavien jalkeen luimme pari sivua lisaa vauva-aiheisia loruja. Olivat aika hauskoja =) Sitten H pyysi, etta laittaisin postilaatikon taas kiinni poydanreunaan (sinitarralla), kun han halusi kirjoittaa mulle kirjeen =D Sain sitten tallaista (kokonaan ilman apua kirjoitettua) postia:

H wrote me a letter =D H wrote me a letter =D

Sen jalkeen han ehdotti, etta pelaisimme hirsipuuta - oli ilmeisesti tanaan oppinut sen koulussa. Pelattiin sitten muutamalla sanalla. Nostalgista! Enpa ollut kovin montaa kertaa pelannut kys. pelia, sen jalkeen kun olin itse ala-asteella.. H pelasi viela jonkin aikaa todella kivaa kalapelia, kunnes lopetimme talta paivalta.
Huomenna han tulee taas myohemmin liikuntapaivan takia, ja oltiin ajateltu Danielin kanssa ajella taas johonkin (vaikka onkin sateista..), mutta mulla on lekuriaika puoleltapaivin, etta eipa sen jalkeen enaa kovin pitkalle ehdi.

Playing hangman with H Playing hangman with H