Mulle iski viikonloppuna jo toinen rakatauti taman saman hinkuyskan aikana, eli olen ollut jonkin sortin flunssan kourissa siita asti, kun palasin Suomesta. Olo oli sen verran tukkoinen, etta olisin oikeastaan halunnut perua H:n tulon talta paivalta, mutta kun H oli kuitenkin jo koulussa, ja oli tulossa sielta suoraan meille, ajattelin etta jaksan kylla yhden paivan, jos ottaisin vaikka tiistain ja keskiviikon "lomaa".
H sitten tuli, ja teimme taas aluksi matikan laksyt. Kolme palkkia yhteenlaskuja, seka nelosen yhteenlaskutaulukko, joka ei ollut H:lla ihan niin hyvin muistissa kuin olisi ehka jo pitanyt olla.
Kirjoitustehtava jatkoi sita viiden sanan rutiinia, ja lukutehtavakin oli taas pari sivua samasta kirjasta kuin viimeksi. Koska nakisimme seuraavan kerran vasta torstaina, ehdotin etta lukisimme samalla muutaman sivun lisaa, niin H saisi sitten lukuapua tulevien kahden paivan laksyihin. Mutta ei han kuulemma jaksanut..
Mulla oli koneella just kesken jotain matkakuvajuttuja, eli emme pelanneet mitaan. Sen sijaan H piirsi uuden polkupyoransa, ja mina piirsin sen taakse kolmipyoraisen (pyynnosta). Sitten H varitti kuvaa, ja piirteli kasiinsa tussitatuointeja - mun piti piirtaa yksi hanen oikeaan kateensa. Postitan kuvat jossain vaiheessa, kun muistan pienentaa ne.
Lahetin H:n sitten hiukan tavallista aikaisemmin kotiin (en tanaan saattanut), ja laitoin mukaan lapun S:lle, jossa viela mainitsin tiistain ja keskiviikon tauosta - kun en ollut varma lahetinko tekstarin oikeaan puhelimeen (hanella on kaksi numeroa).