DSCN8828.jpg

Palaan nyt aluksi vielä maanantaihin;

DSCN8819.jpg    DSCN8820.jpg

Piti ottaa kuva, kun Pushy oli löytänyt herkkupussinsa, ja ahkerasti yrittänyt nakertaa herkut esiin =D En ole ikinä nähnyt toista kissaa, joka olisi yhtä suurella himolla Dreamies-herkkupalojen perään.. Olen ostanut muutaman pussin varastoon, ja D antaa noita Pushylle vain sen suositellun määrän päivässä.

DSCN8821.jpg

Tilattiin kiinalaista ruokaa, ja Pushy tuli haistelemaan ankkaani - sai toki parhaat palat heti kuvan ottamisen jälkeen =)

Jaksoin syödä alle puolet omasta annoksestani, ja otin loput mukaan, kun lähdin kotiin. Mietin, josko olisin ottanut sen tiistain lounaaksi, mutta kotona oli hiukan nälkä, ja popsin sitten loput, ja tajusin miten valtava tuo tilausannos oikeastaan on - alla kuva "jämistä", eli n. puoli annosta täytti koko ison lautasen!

DSCN8823.jpg

today1.jpg    today2.jpg

Tiistaina olin sitten ekaa päivää duunissa, sairasloman jälkeen. Tosin virallisesti mulla oli kyllä se tiistaikin sairaslomaa, mutta kun lekuri oli maanantaina tyytyväinen, enkä jaksanut enää lojua sohvalla, niin menin duuniin.

Havaitsin aamulla, että maito oli mennyt vanhaksi, samoin leipä, jne. En voinut laittaa pikapastaa lounaaksi, kun ei ollut maitoa, enkä voinut tehdä voikkojakaan. Otin sitten kaurapuurotarpeet ja pikaisen salaatin lounaaksi, mutta päätin hakea vielä kanttiinista jotain, kun se oli vielä tovin auki.. YHDEKSÄN EUROA kahdesta muna-majoneesivoikosta!!! :O Kyllä kadutti, etten kipaissut maanantai-iltana kauppaan, kotimatkan varrella..

Kävin sitten duunin jälkeen Ratoathin Centrassa, kun oli pakko ostaa kissanhiekkaa, maitoa, leipää, ja jotain muuta muonaa. Siellä olikin kaikenlaisia pakasteaasialaisia tarjouksessa (ihan ruokaa siis, haha..), joten ostin muutamia paketteja, sulloin kotona pakastimeen niin monta kuin mahtui, ja lykkäsin kolme paketillista vuoronperään uuniin.

DSCN8824.jpg    DSCN8825.jpg

Popsin osan iltapalaksi, ja loput huomenna lounaaksi.

DSCN8826.jpg    DSCN8827.jpg

DSCN8828.jpg    DSCN8829.jpg

Olin niin väsynyt duunin jälkeen, että olisi huvittanut mennä suoraan nukkumaan, mutta oli pakko pestä koneellinen pyykkiä (osa ehtii kuivua aamuksi), joten katsoin siinä odotellessa sitten nauhoittamiani jaksoja Masterchef Australiaa.. Nyt kello on jo 2:30 aamulla, että heti tämän julkaisun jälkeen unille - olen vielä jokseenkin puolikuntoinen, joten koitan saada ainakin 8h unet joka yö (tosin kai siitä menee taas ne pari tuntia yskimiseen).