At The Ballymore Inn (Ballymore Eustace)

Tama oli vasta toinen kerta kun kavin Ballymore Eustace'ssa, ja piti menna samaan paikkaan (The Ballymore Inn) kahville kuin edellisellakin kerralla, mutta jaatiinkin siihen ravintolan puolelle ja syotiin lounasta.

At The Ballymore Inn (Ballymore Eustace) At The Ballymore Inn (Ballymore Eustace)

Siina odotellessa popsittiin ilmeisesti paikan paalla leivottua leipaa (nam..), voin ja herkullisen yrttioljysotkun kera. Ma erotin em. oljysta mintun maun, mutta en valkosipulia, vaikka se oli D:n mielesta tosi selkea. Syon itse joka paiva sen verran valkosipulipitoisia juttuja, etta talla kertaa se taisi olla mulle niin mieto, etten edes havainnut koko makua! Hyvaa kuitenkin.

At The Ballymore Inn (Ballymore Eustace) At The Ballymore Inn (Ballymore Eustace)

Pihvi oli kuulemma taydellinen, ja kypsyydeltaan tasmalleen sellainen kuin oli tarkoituskin (medium rare). Melkein harmitti, ettei vielakaan oikein tee mieli noita raskaampia liharuokia.. Tosin, oma sienirisottoni oli aivan ihana, joskin melkein €17 mista tahansa risotosta on mielestani aika poyristyttava hinta :o Saisin moisella summalla itselleni n. 3-4 paivan ruuat Tescosta.

At The Ballymore Inn (Ballymore Eustace)

Loppuun viela tunnelmakuva paikan vessasta, lol.. (Ja tasta nyt puuttuivat maisemat, mutta pistan silti autoilua ja maisemia -kategoriaan, kun autoiltiin kys. paikkaan..)