Female Briton today - Camelot poverty

Kuudes Camelot-asuni oli melkein sama kuin neljas, mutta aiemman liivimaisen osan tilalla oli nyt todella painava viitta, joka sai minut tuntemaan itseni likaiseksi lampaaksi =) Viitta oli painajaismainen vessareissuilla (varsinkin kun lisana oli viela avoimet hiukset ja torkean painava alushame) ja ajoittain hyvin kuuma studiossa, mutta aina ulkona ollessa olin siita kylla kiitollinen, kun saatoin kaariytya siihen kuin isoon pehmeaan vilttiin.
Aamu meni vahan arsytyksen puolelle, kun D meni nukkumaan vasta vahan ennen lahtoani. Tykkaan mielummin puuhata omat aamurutiinini silloin kun muut nukkuvat. Menin tarkoituksella taas vahan liian aikaisin studioille, nauttiakseni tovin kirjautumistilan hiljaisuutta. Valitettavasti, tanaan oli kuitenkin mukana paljon vanhempia extroja (joista monet olivat tuttuja Tudoreista), joista varsin monella on myos tuo tapa tulla paikalle liian aikaisin, ja siella oli sitten ihan markkinameininki, huoh..
Tanaan ei pahemmin istuskeltu turhan panttina, vaan kuvauksia riitti pitkin paivaa - vain sotilailla ja vartijoilla oli vahemman kuvauksia tanaan. Ehdottomasti paras kuolaushetki oli iltapaivalla, kun seisoin muutaman oton n. 2m Joseph Fiennesin takana - hanet (Merlin) oli kahlittu seinaan ja "gagged" huivilla =P~~~ Kohtauksessa Morgan raahaa verista Excaliburia perassaan, julkaisten saamansa uutisen Kuningas Arthurin kuolemasta, tehtaillen itsestaan Arthurin seuraajaa.. D-studion setti oli todella upea!
Extroja oli tanaan paljon, mista seurasi se tavanomainen ongelma: ei tarpeeksi tuoleja.. Tuli mieleen se taannoinen lainaus ranskalaisnayttelijalta (loytynee plaraamalla tata kategoriaa taaksepain).. =)
Catering on talla viikolla vain nayttelijoille ja kuvausryhmalle, eli extroilla joko omat evaat tai maksullinen cafeteria-lounas - tosin saimme myos ateriakorvauksen, eli ihan kiva sinansa.. Tosin, catering-lounaskin kylla kelpaisi. Mulla oli evasvoikkoja yms., joten en tanaan viitsinyt menna cafeteriaan syomaan. Ehka menen huomenna, tai ehka popsin taas omia evaita.
Huomenna kuvataan kai Morganin kruunajaiset.