On the way home

Kavin extra castingissa tanaan, ja paikalla oli ihmeen vahan porukkaa. Ensimmainen kerta, kun olen ollut paikalla niin ettei siella ole ollenkaan jonoa! Esim. Tudoreihin ja Camelotiin on ollut kahden tai kolmen paivan casting-tilaisuudet, ja melkein koko sen ajan, jono on kiertanyt casting-tilasta alakertaan, ulko-ovelle, ja rakennuksen ympari. (Ja siksi olenkin ollut aimana, etta olen yleensa saanut extra-hommia molemmista sarjoista!) Tahan Neverlandiin on vain yhden paivan casting.
Tanaan hyppasin liikennevaloissa autosta (Daniel siis kyyditsi mut taas Dubliniin, ja palailin sittemmin DARTilla kotiin), ja kavelin suoraan sisaan ja ylakertaan. Siellakin oli vain kourallinen ihmisia, ja vaikka oli jo iltapaiva, naisten lappujen numerot olivat viela reilusti alle sadan - miesten numerot menivat jo jossain 150 tienoilla. Vasta kun olin tayttamassa lomakettani, porukkaa tuli hiukan reilummin, muttei sittenkaan ryysikseksi asti, eika jonoa muodostunut ollenkaan (paitsi valokuvattavaksi, koska paikalla oli vain yksi kuvaaja). Lisaksi porukka oli enimmakseen eksoottisempaa, kun hakivat lahinna etela-amerikkalais- ja aasialaistaustaisia extroja - tosin myos muita, tai en tietty olisi edes yrittanyt =)
Ihmettelin, kun lomakkeessa kysyttiin, osataanko uida ja soutaa.. :o Siis toki osaan molempia, mutta olen lahinna utelias, etta millaisia extra-hommia kys. draamassa on tyrkylla. En edes tieda onko se vain TV-elokuva, vai mahd. sarja - saati mista se kertoo..
Oli oikeastaan kiva kayttaa taas pitkasta aikaa DARTia! Viimeksi taisin kayttaa sita Camelot-castingin jalkeen. Tulee hirmu harvoin kaytya Dublinissa, ja nykyisin nekin harvat kerrat yleensa autolla (ja jossain muualla kuin keskustassa). Vieressani istui isoaiti, jolla oli tosi suloinen pieni lapsenlapsi sylissaan. Tytto lauleskeli ja osoitteli ikkunasta kaikenlaista. Punertavat pienet saparot =D Ihana.
Kotona sain kivan puhelun Mikkelista - terveisia sinne =)
Daniel soitti olevansa kaverinsa luona lennattamassa helikoptereita - ja tuli myohemmin kotiin helikopterin kanssa.. Heh.. Siis sellainen pieni, arviolta 15-20-senttinen kumihelikopteri, joka ei nakojaan edes hajoa, vaikka putoaisi korkealtakin! Kissat eivat oikein tykanneet..