081031hween05b.jpgSekoittelin just karkkivadin sisaltoa, kun tanaan pitaisi olla tiedossa taas paljon pienia piruja, hirvioita, kauhuleffojen hahmoja, yms.. Vadissa on tana vuonna n. 70 Hallowe'en-tikkaria, Malteser-minipusseja, ja Mars-, Twix- ja MilkyWay-minipatukoita. Voivat vaikka napata kaksi tikkaria ja yhden ei-tikkarin per larvi, niin pitaisi kuitenkin riittaa ihan reilusti. Viime (vai toissa?) vuonna myohaisimmat monsterit saivat runsaimman saaliin, kun karkkia oli vahemman ja aloitettiin jakelu vahan varovaisemmin, ettei loppuisi kesken.. Lopuksi sita oli sitten sen verran jaljella, etta suojellaksemme itseamme sokerikoomalta, tyrkytimme minimonstereille runsaita kourallisia - eivat valittaneet =D
Leikin tuossa aiemmin eurokaupan halpapropseilla, webkameran efekteilla ja photoshopilla, kuten ohesta nakyy.. En kuitenkaan jaksanut askarrella sita vitosen peruukkia paahan, kun olisi ensin pitanyt harjata ja nutturoida oma tukka, jne..
H:n pitaisi tulla kaymaan Hallowe'en-asussaan, ja varasin hanelle jo ihan oman pienen karkkipakettinsa, etta saa vahan runsaamman saaliin.. Tein turvallisemman suklaapaketin myos pikku-R:lle, jos satun nakemaan hanta tanaan. Tai saahan han pakettinsa joka tapauksessa, vaikka menisi toiseenkin paivaan. Ei niin pieni kuitenkaan viela osaa erotella Hallowe'enia ja jotain tavispaivaa, mutta suklaan kylla tuntee!
Suklaasta puheenollen.. Danielin veli tuli eilen Itavallasta, josta toi mulle tuliaiseksi.. Fazerin Selection-laatikon! =D Siina on nakojaan Sinista, Fazerinaa, Mariannea ja Vadelmajogurttia - siis sellaisina yksittaispakattuina konvehteina. J tuntee Fazerin tuotteet, kun saa niita yleensa jouluisin ja Suomen-tuliaisina, ja ajatteli etta ostaa mielummin sellaiset tuliaiset mulle, kuin jotain paikallista suklaata, mika oli oikein fiksu idea!


Myohemmin lisattya:

081031_hween1b.jpg
Vadillinen karkkia ja suklaata...

081031_hween2b.jpg
Keraaminen kurpitsalyhtymme..

081031_hween3b.jpg
H ja pikku-R, R:n ompelemissa asuissa. Ulkona oli niin kylma, etta prinsessamekkojen alla piti olla tarpeeksi lamminta vaatetta, mika tietty haittasi hiukan look'ia..

081031_hween4.jpg
En ole kysynyt tyttojen vanhemmilta, voiko kasvoja nayttaa, joten olen pistanyt kasvot piiloon.