Christmas turkey Oimo gets some turkey

Joulupaiva (ts. jouluaaton ilta / yo) alkoi kalkkunanpaistolla - ylla valmis kalkkuna ja Oimo odottelemassa innokkaasti makupalojaan..

Christmas in the living room Christmas in the living room Christmas presents Christmas presents

Aarikan tontuista tuli sopoja pakettikoristeita - ajattelin pitaa pari itse, mutta menivat sitten kuitenkin kaikki paketointiin.

Christmas presents Christmas in the living room

Luojan kiitos, tama joulu meni poytaliinan ja kattauksen osalta paremmin kuin viime joulu.. Anopilla oli natti valkoinen poytaliina, mika oli jopa ehja, ja missa oli vain yksi kestotahra, eika sekaan kovin iso.

Christmas in the living room I moved the attic TV to another spot My attic Winter Wonderland Christmas in the living room

Tuossa ylla pari kuvaa myos ullakolta. Siirsin telkkarin sivuun, niin keskilattialle jaa enemman tilaa. Kokeilin myos ekaa kertaa pysyvia jouluvalojani, nyt kun ullakon katto on valkoinen, entisen mustan sijasta.. Nayttaa aika kivalta!

Christmas in the living room Christmas in the living room

En voinut kattaa lautasia kuvaan, kun ne olivat uunissa kuumenemassa ("ettei ruoka jaahdy"..).

Christmas in the living room Christmas in the living room Christmas in the living room Christmas in the living room

Christmas in the living room Christmas dinner Christmas in the living room

Danielin veli tuli talla kertaa yksin jouluaterialle, kun kaikki tyttaret olivat aitinsa luona. Heista vanhin kavi jo meilla ennen joulua, mutta valitettavasti en ehtinyt muuta kuin moikata, kun silloin oli just ullakkourakka kesken.

Christmas dinner

Vedettiin jalkiruuaksi marks&sparksin profiteroleja, joiden valissa oli ihanaa suklaavaahtoa.. ooh.. Meilla oli myos pudding, mutta kukaan ei enaa jaksanut sita, eli John lahti sitten kuskaamaan tyttariaan ajoissa ennen Doctor Who joulujaksoa (joka oli muuten mielestani tylsin moderneista Doctor Who -jaksoista! kamala pettymys..), ja me popsittiin puddingia myohemmin illalla. Avattiin lahjatkin vasta illalla.

Christmas dessert Christmas pudding Christmas pudding

Omista lahjoistani olin jo nahnytkin ne Suomesta tulleet, jotka olin kuitenkin laittanut viela joulukassiin. Lisaksi sain 'hemmottelupaketin' (siis kylpparijuttuja), askartelukamaa, viinia yms. Kivoja lahjoja.

Christmas presents

Siirryin ullakolle katsomaan Breakfast on Pluto, joka olikin ihan hauska (Cillian Murphy oli fantastinen osassaan!), mutta valitettavasti olin niin vasynyt, etta missasin elokuvan lopun, kun nukahtelin jatkuvasti.. Herasin yhden maissa, ja ajattelin menna takaisin nukkumaan, mutta sitten ei enaa vasyttanytkaan, joten valvoin koko yon! Jossain vaiheessa kavin tekemassa pari kylmasavulohivoikkoa ja leikkaamassa pari siivua kinkkua ullakkoevaiksi (kissoille ja), ja sitten vaan surffailin netissa koko yon, katsellen samalla kehittavia ohjelmia telkkarista - mm. New Yorkin metron historiaa ja kehityssuunnitelmia, maissin purkitusta, teraksen kasittelya, jne.. Tapaninpaivan aamuna tuli myos hauska Mythbusters James Bond Special =D

Oimo sleeping on my legs Christmas late night snack in the attic