riva1.jpg
Palasimme tänään kotiin Rivasta (kuvissa), Venetsiasta ja Veronasta, sekä muutamasta pienemmästä paikasta. Matka oli sen verran onnistunut, etten koko viikon aikana edes muistanut internetin olemassaoloa. Näimme kyllä yhden nettikahvilan, ja kotimatkalla olisi ollut mahdollisuus surffailla Linaten lentokentällä, muttei huvittanut. Oli aivan fantastinen loma, ja nyt täytyy tarkistaa näkyykö meillä Rai Uno, kun jäätiin koukkuun muutamaan quiz show-juttuun, yms. LOL
Kuvia on reilusti yli tuhat, eli niiden parissa tulee menemään aikaa ennenkuin saan niitä nettiin asti.. Unohdin itse asiassa pakata kamerasta-koneelle kaapelin mukaan (doh!), mutta onneksi kuvien tallentaminen CD:lle oli nopeaa ja ihan OK-hintaista. Ei siis jäänyt sen takia yhtään potentiaalista kuvaa ottamatta.
En nyt kirjoita vielä yksityiskohtia matkasta, kun haluan ensin palauttaa asioita mieleen ja raapustaa muistiinpanoja paperille. En ehtinyt matkalla kirjoittaa kovin paljoa, eli matkapäiväkirjan välissä on pino kuitteja ja muuta muistiapua..
Sää oli todella upea koko matkan ajan! Daniel ruskettui ja musta tuli taas normaalia pilkullisempi, kun pisamat pomppasivat esille. Laitan ehkä jossain vaiheessa webcam-otoksen uusista hienoista (€10) italoaurinkolaseistani.. heh..
riva2.jpg