Air Show (Bray Summerfest 2011)

En vielakaan ole saanut netitettya kaikkia lentonaytoskuvia, vaikka naytoksesta on jo reilu viikko :o (Aikaa menee siihen, kun pilkon kuvien reunoista paanpuolikkaita yms.. Yritan muistaa blogiraivota aiheesta sitten kun paasen niin pitkalle, etta yleensa blogitan niita kuvia..)
Huomenna, ts. tanaan, ollaan menossa Tinahely Show'hun, eli mika se nyt olikaan suomeksi - maatalousnayttely? Kuvaruuhkani siis pahenee, kun tulossa on n. miljoona kuvaa Belgian Blue -lehmien ahtereista, yms. Haluan kuitenkin netittaa kuvat aikajarjestyksessa flickr'iin, eli Tinahely'sta palattua, pitka sessio kuvien parissa.. Onneksi jatin kuitenkin kuluneena viikonloppuna kaikki keikat valiin.. (Tosin taalla viikonloppu jatkuu viela maanantain ajan, kun on bank holiday..)
Huomasin muuten kalenteristani, etta heinakuu oli aika outo kuukausi. Olin sita ennen kaynyt n. reilun kymmenen vuoden aikana ehka 2-5 keikalla, ja heinakuussa kavin 7 keikalla! :O Jos olisin mennyt viela kuluneen viikonlopun keikoille, niita olisi hyvinkin voinut olla 3-4.. Ensi viikonloppuna on ainakin yksi keikka, minka haluan nahda - tribuuttibandi taas, nimeltaan muistaakseni Knights of Leon. Arvatkaa minka bandin musiikkia soittavat..
Kai tasta pitaisi menna nukkumaan, etta jaksaa aamulla lahtea virkeana landelle. Loppukevennykseksi hilpea musiikkivideo;