Tahan heti alkuun suurta vitutusta - olin naputellut kaikki kuvatagit ja melkein koko tekstin valmiiksi, mutta selain paatti yllattaen hypata edelliselle sivulle, ja kun palasin kirjoitukseeni, koko helvetin loota oli tyhjana. En aio kirjoittaa yhta pitkaa selostusta uudestaan, eli tassa vain niukka versio.
080611mugs1s.jpg
Kavimme Woodies DIY'ssa. Ostin kivoja mukeja.
080611mugs2s.jpg
Ihastuin erityisesti kukkomukiin, mutta arvasin etta Daniel tykkaisi siita myos eniten, joten han saa nyt sitten kayttaa sita, ja mina olen Tommy.
080611mugs3s.jpg
Mukeja oli neljaa erilaista - ostin jokaista yhden. Meilla on muutenkin liikaa mukeja, joten pakkaan osan ullakolle..
080611pinkger1s.jpg
Pinkki pelargonia (vai mika sen nimi on..) Se on oikeasti hiukan syvempi shokkipinkki kuin tuossa kuvassa. Noita oli vain kaksi, ja toinen oli vahan heikon nakoinen, joten ostimme taman.
Vituttaa edelleen se menetetty teksti, jossa selostin ummet ja lammet, mutta en saatana naputtele uudestaan!
080611pinkger2s.jpg

Lisays: Hienoa! Kun postitin taman uuden version, blogiini oli jostain kummasta paatynyt joku ihmeen puoliversio siita pidemmasta kirjoituksestani, joka siis katosi aiemmin kokonaan! En todellakaan missaan vaiheessa painanut tallennusnappulaa, eli kaiken jarjen mukaan sen jutun EI olisi pitanyt olla blogissani! Vituttaa tuokin. Siis joskus esim. tulee kiiretta kesken kirjoituksen, jolloin yleensa vaihdan paivayksen ensi vuodelle ja tallennan, jatkaen myohemmin kirjoittamista, ennenkuin annan jutun ilmestya blogiini. Nyt sinne oli ilmestynyt kadonnut raakile, jota en koskaan edes julkaissut. Haluaisin ITSE kontrolloida mita ja milloin ilmestyy blogiini. Poistin raakileen, koska mua vituttaa, enka halunnut tuhlata elamaani naputtelemalla uudestaan sita loppuun asti. Kaikki jutussa mainitut asiat tulevat pysymaan vain omana tietonani - repikaa siita, prkl.