Aika on mennyt Sims2-asuntoja rakennellessa ihan huomaamatta.. En ole muutamaan paivaan edes ehtinyt / jaksanut lukea, vaikka muuten on tullut taas luettua muutama kirja putkeen (pari lentokentalta ostettua homppakirjaa ja se viides Selja-kirja). Ehdin jo aloittaa Facebookin kautta saamaani ilmaista Penguin Books -kirjaa, Will Self'in Tough, Tough Toys for Tough, Tough Boys, mutta olen lukenut siita vasta ensimmaisen novellin. En tiennyt kirjasta tai kirjailijasta yhtaan mitaan ennen kuin aloin lukea, mutta tuli huomattua se tarjous Facebookissa, ja mullehan kelpaa ilmainen kirja.. Olin vahan epailevalla mielella, kun katsoin kirjan kansikuvaa, jossa on mm. seksilelu ja eritelammikko, mutta se eka novelli oli kieltamatta hauska, vaikka olikin kovin huumekeskeinen; The Rock of Crack as Big as The Ritz.. Oli myos hilpeaa, etta henkilot puhuivat omalla aksentillaan. Lukiessa kuuli mielessaan heidan puheensa.
Eilen tuli sitten tosi tervetullutta postia - Talle lahetti mulle Tankki tayteen -DVD:n, josta suurkiitokset! =D En ole nahnyt niita vuosikausiin.. Lupasin kostoksi namiyllatyksen, jonka meinasin ostaa eilen, mutta kateista olikin vaan ruokaan, etta namiyllatyksen hankinta saa nyt odottaa huomiseen Tesco-reissuun.
Meinasin kokonaan unohtaa, etta Raw alkoi eilen, mutta ehdin kuitenkin katsoa, ja Daniel tuli myos nauhoittaneeksi, mika oli kiva juttu, niin sain napattua sielta parit ego-otokset, hehe..

080909_raw-e01ab.jpg

080909_raw-e01bb.jpg