DSCN3991-normal.jpg

Uusi pesukone on fantastinen - iso luukku on tosi kätevä, ja kone on tosi hiljainen. Perusohjelma (cottons/40) tosin kestää paljon pidempään kuin vanhalla koneella, mutta tuskin sillä on väliä. Jos on kiire, pikaohjelmakin löytyy.

Pitää tosin väsätä Nosferatulle lyhyet ja helpot ohjeet konetta varten.. Ehti jo ekana päivänä hiukan painelemaan nappuloita, ja tuloksena ovi repsotti auki ja kaikki mahdolliset valot vilkkuivat samanaikaisesti..


Perjantai-ilta meni maailman parhaassa seurassa. Uk oli ollut koko päivän viikinkinä - ulkokuvaukset, tauotonta sadetta, tekoverta koko porukan ylle puutarhaletkulla, jne.

Oltiin ekaa kertaa Harbour Bar'issa, omistajan vaihduttua ja lounge-pikaremontin jälkeen. Lounge oli ennen kotoisan mukava, paljon pehmeitä sohvia ja nojatuoleja, tyynyjä, vilttejä, verhoja, tauluja, kaikenlaisia erikoisia huonekaluja, koristeita, yms.. Nyt se on tilavampi, mutta mukavuudesta ei ole oikein tietoakaan.. Pöytiä ja istuimia on liian vähän, mikä varmaan toimii silloin kun tupa on täynnä ja bändi (tms.) on lavalla, mutta muulloin monet joutuvat seisoskelemaan, kun olisi mukavampi istua. Viherhuoneessa oli kylmä, vaikka pidin takkia päällä koko ajan. Onneksi ehdittiin sinne kuitenkin sen verran ajoissa, että saatiin mukavahko sohva. Sekin ärsytti hiukan, kun (uusittu) henkilökunta kiersi koko ajan keräämässä tyhjiä laseja pois, samalla tiedustellen haluaisiko kukaan tilata lisää juomia.. (Varmaan monessa pubissa ihan positiivinen juttu, mutta Harbour Bar ei perinteisesti ole toiminut niin, ja se entinen malli viehätti vakioasiakkaita.) Pahinta uudistuksessa oli kuitenkin se, että pehmeiden huonekalujen ja tekstiilien puute teki paikasta todella meluisan. Jo siinä vaiheessa kun viherhuoneessa oli vain pieni seurue meidän lisäksemme, heidän (ihan normaali) puheensa tuotti kakofoniaa, ja jopa loungen puolelta kuului häiritsevää taustameteliä, joka oli kuitenkin vain muutaman pienen seurueen puhetta. Kun paikalle saapui lisää ihmisiä ja bändi aloitti lavalla, keskustelu oli melkein mahdotonta.

Oli tarkoitus ottaa tuoreita kuvia, mutta ulkona satoi ja oli pimeää, että otin vain pimeän räpsyn pubissa, josta kuitenkin sai myöhemmin editoitua ihan kivoja versioita.

DSCN4001combo-normal.jpg

Oli kivaa viettää pitkästä aikaa kiireetöntä iltaa, kun uk:n huominen duuni peruuntui huonon sään takia, joten hänen ei tarvinut lähteä ajamaan kotia kohti niin aikaisin, kun saa huomenna viettää harvinaista vapaapäivää.