myexit.jpg
Jos Travianissa olisi mahdollista ottaa ns. lomaa pelistä ja vaikka jäädyttää tunnuksensa tietyksi ajaksi, olisin varmaan jatkanut pelaamista (tuottaen heille myös lisätuloja jatkamalla kultakolikkojen ostamista tekstiviestein..). Sellaista mahdollisuutta ei kuitenkaan ole, ja kun tuossa katselin virtuaalikyliäni ja mietin, että just nyt olisi tärkeämpääkin ajateltavaa kuin numeroilla sotiminen, päätin lopettaa pelaamisen siihen.
Kun kys. Travian-serveri aloitti, liityin mukaan heti alkuvaiheessa (olin jo pelannut pidempään kolmella muulla serverillä). Huomasin pian olevani alueen kokenein pelaaja, joten aloitin oman allianssin, joka kasvoikin ihan kiitettävää vauhtia. Liityimme sittemmin yhteen toisen, isomman allianssin kanssa, johon liittyi myöhemmin muutama muukin pienempi allianssi, ja ihan vastikään meidät oli hyväksytty yhden aika merkittävän poppoon siiveksi, jossa olin edelleen upseerina. En halunnut vahingoittaa siipeämme, joten luovutin tunnukseni toisen upseerin haltuun - jos haluaa pitää tunnukseni voimassa, voi vapaasti tehdä niin. Pelin listoilta mahd. jatkossakin löytyvä Stello ei kuitenkaan enää ole oikea Stello. Valitettavasti, nimeä ei voinut muuttaa.
Vietin kuukausikaupalla paljon hauskoja pelihetkiä Travian-maailmoissa, mutta se ei tuntunut kovinkaan tärkeältä just nyt, eli oli aika jättää koko ajansyöjä sikseen.